Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenn lehet tartani egy kapcsolatot, úgy hogy sosem viszem haza a lányt az otthonomba? És mit gondol ilyenkor a másik fél, miért csinálom ezt vele? 19/F
Háát azért egy fél év után ha csak te mész hozzá, és ő is említette már h menne hozzád, de te mindig elengedted a füled mellett ezt akkor azt hinné , hogy:
- tutira utálja őt az anyád
- vagy neked ciki hazavinni és bemutatni a barátnődet
Szóval egy idő után jogosan vonna kérdőre a barátnőd, hogy miért nem viszed haza!
És ha nem tudnál ésszerű választ adni vagy megmagyarázni amit elfogad, akkor viták lennének és a vita vitát szül és ki tudja mi lenne a folytatás.
Szerintem a pasik túlgörcsölik ezt a témát.
Ha együtt vagy a lánnyal egy ideje és ő szeret téged baromira nem azt fogja nézni,hogy milyen a ház.Ő sokkal hülyébben fogja érezni magát azért,hogy megfeleljen és jó színben tűnjön fel a családod előtt.
nálunk 1,5 évig nem lehetett felmenni a barátomhoz családi problémák miatt. ez sosem volt gond, max itthon, az én családommal, de engem egyáltalán nem zavart. csak mondd meg neki, h mi a helyzet szerintem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!