Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudod gyűlölni azt akit valaha mindennél jobban szerettél?
Nem tudom gyűlölni azt a férfit, akit szerelemmel szerettem valaha is. Bár mennyire is emberileg lecsúszott, és bármit is tett.
Meg a gyűlölet is távol áll tőlem. Mindenki megfizet a cselekedeteiért, ki korábban, ki később, de egy sem kerüli el.
12 Sosem fogom megérteni, hogy egy nő hogy vetemedhet és süllyedhet odáig, hogy egy másik nő miatt pasinak ráadásul annak a pasinak, aki kidobta, és nem is akár hogy.
Sokszor elgondolkozom, hogy az ilyen "nők"nek vajon milyen anyja lehetett, ha egyáltalán volt.
Elvtársnő van még lejjebb? mert téged elnézve, nem igen hinném.
49% többször elolvastam,de esküszöm neked egy szót se értek abból amit írtál...
nem vagyok nő,és nem vagyok Ő....
#15: Szerintem volt ott egy másik válasz, amit azóta kitöröltek. Így te lettél a 12-es - de a másik válaszoló reakciója nem neked szól.
Hogy a témánál maradjunk: nem, nem tudom gyűlölni, és nem is akarom! Pedig könnyebben túltenném magam rajta, ha utálnám. Így inkább csak elkerülöm, amennyire lehet. De most is mindennél jobban szeretem, annak ellenére, hogy ő ezt sohasem viszonozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!