Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fog bemutatni engem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog bemutatni engem? Nem akarom sürgetni, félek is.

Figyelt kérdés
Még sohe senki szüleinek nem lettem bemutatva,mint barátnő.A jelenlegi páromnál úgy érzem nem szerettem senkit sem jobban,én őt már bemutattam kb a 3.hónap elteltével,viszont már közelítünk az 5.hónaphoz..mindig csak ígérget,elfoglaltak a szülei.Félek az anyukájától,aki nagyon tiptop,trendibb mint én,pedig én is ruhamániás vagyok.Egyke fiú,jómódúak,ahogyan az én családom is igen jómódú..Vajon mi lesz?Hogy viselkedjek?Az anyukája lehet azt hiszi,hogy én elveszem tőle a fiát?Miért csak a nagymamájának mutatott eddig be?A mamája pedig imád engem,állandóan küld apró ajándékokat,és én is mindig vittem neki valamit,amitől zavarba hoztam:)Ő állítólag állandóan engem emleget...
2010. jan. 18. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, kérdezd meg tőle
2010. jan. 18. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer csak bemutat. Miért akarod annyira megismerni a szüleit. Amúgy igazából max akkor lenne gond, ha nem hasonló anyagi helyzetű családba tartoznátok. Így szerintem semmi gáz nem lehet. Várj egy évig, aztán kérdezz rá :) De ha nagyon zavar, akkor most kérdezz rá.
2010. jan. 18. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyorsan túl akarok lenni mindenen..mindig.A szexxel sem voltam másként és ezzel is így vagyok.Meg akarom már őket ismerni.Mert én is bemutattam őt,pedig eddig senkit sem éreztem olyan jónak mint őt,hogy bemerjem mutatni a szüleimnek,főleg apámnak.És bemutattam.És szeretik a szüleim,anyám állandóan az új közös fotókat kéri tőlem...stb.
2010. jan. 18. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne siettesd annyira a dolgokat, még csak 22 évesek vagytok, előttetek az élet vvzzzeg:D

Szombaton buliiiiiii

2010. jan. 18. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
jaja:D örülök én is a bulejjnak:D LOL. hihihi...na se baj,én leszek a szülei szemében a titokzato fiúrabló:D
2010. jan. 18. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!