Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez az erzes? Bov lent
Figyelt kérdés
van egy lany akivel tavaly szeptember ota haverok vagyunk de en beleszerettem el is mondtam neki de azt mondta hogy most nem tudja mert bekul a volt baratjaval azota haverok vagyunk meg mindig de ugy vettem eszre hogy jobban eldumal velem meg jobban erzi magat a kozelemben mint eddig.Csak engemet mar piszkalt egy kicsit hogy hol volt velem kedve beszelni hol nem meg van amikor egymasra nezunk akkor meg mindig mosolyog kozben a szemembe nez szoval mar nem tom hogy mit akar es mit nem.De multhetem dontottem hogy ezutan mar nem nyomulok ra es beken hagyom meg hogy maradjon csak a haverom meg ilyenek:( De azota nagyon rossz a kedvem meg hianyzik is(dumalni vele meg talakozni a suliban)szoval ez normalis vagy csak velem van baj?15/F2010. jan. 18. 20:38
1/3 anonim válasza:
ha tetszik neked és szerelmes vagy hiába mondod magadnak,h. bum na mostmár innentől csa mint barát gondolok rá mert ezt te is tudod,h. nem így lesz... azért van ez az érzés mert szereted.Kérdezz rá,h. mit érez irántad... kezdeményezz,ha már nicns a barát a képben
2/3 A kérdező kommentje:
ez a baj hogy megvan meg a baratja de mindig csinal olyat hogy az agyam eldobom...
2010. jan. 18. 21:06
3/3 anonim válasza:
Veled nincs baj. A csajnak szerintem meg tetszik, hogy bejön neked ezért kacérkodik. Ilyenkor jó egy kicsit flörtölgetni a sráccal ... sajnálom de én is ilyen vagyok. Azért valamilyen szinten tetszel neki mert különben nem csinálná. Szóval kérdezz rá még egyszer. Ha meg nemet mond ajánlatosabb lenne a barátságot megszüntetni csak neked lesz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!