Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy felhasználónévből nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felhasználónévből nem lehet kideríteni ki vagyok? Valami programmal ki lehet deríteni?

Figyelt kérdés
Írtam le részletesen olyan dolgokat hogy mik történtek velem a párkapcsolataimban. Nem írtam le hol lakom, mikor születtem, mi a nevem. Ha le is írtam hol lakom akkor is hamis megyét írtam le, tehát nem azt a megyét ahol valóban lakom.
2014. szept. 10. 13:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

NSA, CIA, FBI??

Ti tisztában vagytok vele, hogy melyik országban éltek?

Itt az AH (volt NBH) játszik :-P

Egyébként ki, de akkora munka, hogy nem éri meg a befektetést.

2014. szept. 10. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Tényleg a gyakorikerdesek szerverét kéne feltörni ehhez. Mezei felhasználó nem tudná kideríteni. Ha megpróbálná, az illegális, büntethető módszer lenne. Indokolt esetben a rendőrség ki tudja deríteni, de nekik is elég a dolguk, és gondolom, csak akkor foglalkoznak ezzel, ha valóban szükséges egy bűncselekmény kiderítéséhez.
2014. szept. 10. 14:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Végül is csak privát levélben leírtam mi volt az eddigi párkapcsolataimban.
2014. szept. 10. 14:03
 14/22 anonim ***** válasza:
AH, meg NBH! Ugyan már ember ne viccelj. Azok még power gombot sem találják, csak állnak tanácstalanul, hogy "főnök úr illetékes elvtárs, ez az ördögi masina nem akar életre kelni". Most komolyan! Múltkor olvastam, hogy valami adat-analizáló kémprogram telepítésénél fennakadtak :D :D :D
2014. szept. 10. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Higgy nekem, ez a szakmám. Egy mezei szimpla usernam-ből soha a büdös q*** életben nem fogja visszafejteni sem a szomszédod sem anyád, sem az exed, sem egyik ismerősöd sem, hogy ki vagy...főleg ha nem olyan username-et használsz amit máshol is.
2014. szept. 10. 14:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszoljatok.
2014. szept. 10. 14:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a választ.
2014. szept. 10. 14:08
 18/22 anonim ***** válasza:

#14:

Hát lehet te olvastál róluk és ebből hatalmas nagy tudást szereztél ... Én általában olyan információt fogadok el autentikusnak - és az alapján alkotok véleményt -, aminek a forrásáról magam győződök meg. És az nem az olvastam valahol kategória ... De csit! Erről többet nem mondhatok ;-)

2014. szept. 10. 14:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Jajj istenem megint egy egyetemi professzor, aki veri a farkát a hiteles forrásaira és ettől ő lesz a világ titkainak tudója...most komolyan jobb dumával nem tudsz kötözködni? Ki a f**szt érdekel, hogy neked mi az autentikus meg honnan szerzed az információidat? Hogy jön ide egyáltalán? Ember, szervezz estére egy puncit meg egy pohár bort...rád férne.
2014. szept. 10. 14:15
 20/22 anonim ***** válasza:

#19:

Kb. annyira jön ide, mint a a 14-es hozzászólás f..aszságai :-P

Nem egyetemi professzor ... csak mondjuk olyan aki nem "olvassa", hogy mi van náluk, hanem dolgozott rajtuk ;-) Az Internet névtelenségében soha nem tudhatod, hogy kivel futsz össze :-D

Punci nem kell, pihenni akarok, túlkínálat van így is el kell hajtani néha egyet-egyet ;-) Bor nem rossz ötlet, de tegnap megontottam egy Hennessy-t, inkább azt fogom befejezni egy szivarral :-P

2014. szept. 10. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!