Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen romantikus programmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LePeDő kérdése:

Milyen romantikus programmal lephetném meg?

Figyelt kérdés
Szombat délután találkozunk és ki akarok találni valamit, amivel közelebb kerülhetnénk egymáshoz, de valami olyan kellene, aminél nem kell enni és nem számít a pénz, mert én bármikor meghívom sose engedi, hogy fizessek pedig szívesen tenném, vagy olyat is mondhattok, amire előre is tudok fizetni.

2014. ápr. 17. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem derül ki, hogy hány évesek vagytok, tehát a tippem lehet, hogy nem megfelelő számotokra.

Mondd neki, hogy készüljön el, mert elviszed őt egy meglepi helyre, és hogy öltözzön egyszerűen. Menjetek piknikezni! Csomagolj be finom szendvicseket, sütit, üdítőt, rágcsát, gyümit stb. Szerintem ez nagyon aranyos lenne. :)

2014. ápr. 17. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam ^^ csak attól félek, hogy rossz lesz az idő... am én 18 vagyok, ő 19...
2014. ápr. 17. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mért nem taliztok náluk ha rossz idő lesz? Vagy nem hívott még el náluk?
2014. ápr. 17. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Más városban lakunk és még nem hívott magához, mert nem szeretné, ha nekem kellene utazgassak este.
2014. ápr. 18. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!