Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a barátnőm értékrendje. Menthető még valahogy a sokéves kapcsolat?
6 éve vagyunk együtt jóban-rosszban. Úgy alakult az élet hogy felkapott lett a szakmája az utóbbi 2 évben és meglódult a fizetése erősen felfele. Most már kb. 2x annyit keres mint én (nettó 150e a fizetésem).
Sajnos emiatt elkezdett megváltozni. Előkelő helyekre jár a munkatársaival, nem nézi semminek az árát. Havonta elkölt csak éttermekre 40 ezret. A ruhákat és cipőket meg ne is említsem. Autóra nincs gondja, egy zsír új Audi A4 kombi cégest kapott.
Sokszor jár el menő, sznoboknak fenntartott VIP szórakozóhelyekre, de még így is félre tud tenni havi 100-at.
Nem gondoltam hogy ennyire meg fog változni, már a hetekben előfordult hogy elítélt valakit az öltözéke alapján. Üzletet kellett volna kötnie valakivel, aztán otthon mesélte nekem, hogy gagyi hamisítvány órája volt a fickónak és ráadásul egy 8 éves VW Passattal érkezett. Ebből leszűrte hogy nem lenne pénze arra amire szerződtek volna.
Nagyon elkeserít ez a dolog, én azt hittem hogy ha sokat fog keresni akkor beadunk mindketten a közösbe 50-60e forintot és veszünk egy Pest megyei településen egy kis házat, fizetjük a törlesztőt és élünk boldogan (az emberek 80%-a ezt csinálja, mert mást nem nagyon lehet manapság). Ő is ezt akarta, most meg már nézegeti a duna parti lakóparkokat (kis lyuk lakások amiknek az árából luxus berendezésű házat lehetne építeni vidéken)
Velem (még) nincs problémája, boldogan mutogat az ismerőseinek (bár szerencsém hogy a csajok szerint jóképű vagyok és sportos). Bár elkezdte hogy nekem is vegyünk xy menő márkás ruhákat, majd ő kifezeti. Meg menjek vele ilyen "mislencsillagos" étterembe, majd ő fizet. Nem vagyok zsugori vagy ilyesmi, régen is elvittem mindig étterembe a saját pénzemből de nem vagyok hajlandó tízezrekért vacsorázni. Régen a fellegekben volt ha olyan helyre vittem ahol összesen fizettünk 10-et (nekem ez is luxus valamilyen szinten).
Beszélni próbáltam már vele, de annyira ilyen közegben van hogy nem látja a valóságot. Szülei se tudnak rá hatni, ők is engem kérlelnek hogy csináljak vele valamit.
Szeretem és szeretnék tenni azért hogy olyan legyen mint régen. Ő is szeret attól nem tartok, de kezdek így már kiábrándulni belőle. Ennek így nincs jövője.
Tudom sokan azt fogják mondani hogy "tessék elmenni több pénzt keresni" de ez nem így megy. Nem vagyok én sem csöves, akár feltornázhatom a fizetésemet 200e forintig is, de ezzel párhuzamosan az ő fizetése is nő és megmarad a szakadék köztünk (most fogják várhatóan előléptetni). Én egyszerű srác vagyok, nem akarom felvenni ezt az életstílust, távol áll tőlem.
Érdekbarátok, érdekemberek, megjátszás... Kinek kell ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!