Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 39 éves férfi és 23 éves nő....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39 éves férfi és 23 éves nő. Szerintetek "beteges" valamelyik részről?

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9%
Az én egyik csaj osztálytársam 14(évvesztes) és egy húsz éves(cigány!!!) pasival fog randizni. A csaj még szűz(szerintem ez egyértelmű, mert ennyi idősen azért ne, de ha valaki nem lenne biztos benne, leírtam). Na ez a beteges.
2014. szept. 15. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Ahogy sejtettem, özönlenek a "majd 30 év múlva ez mennyire sokat fog számítani", meg "nyugdíjas korodra ő már rég halott lesz", meg hasonló válaszok.

Igen, persze, megvan az esélye ennek is. Meg annak is, hogy nem úgy lesz. Egyik haverom 52 éves, és a mai napig teljesen fitt, külsőre simán egy tizest letagadhat, egészségre és erőnlétre meg bármelyik harmincast lepipálja. Meg olyan is van, hogy valaki 40 éves korára már olyan, mint egy aggastyán. Hamarabb meg fog halni? Ez sem biztos. Ki tudja előre, hogy mikor fog meghalni? Senki. Van a faluban egy fiatal huszonéves hölgy, aki már megözvegyült, pedig a férje nála fél évvel fiatalabb volt. Elütötte egy autó. A volt osztálytársaim közül ketten már nem élték meg a 30 éves kort. Egyszerűen hülyeség arra alapozni, hogy ha fiatalabb a párod, akkor tovább fog élni, ha idősebb, akkor hamar meghal. Egyik sem törvényszerű. De még ha az lenne, akkor is adott a kérdés: mit választasz? 40 év együttlétet azzal, akit szívből szeretsz, vagy 50 évet amellett, akivel csak beéred?

2014. szept. 21. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!