Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől szeret bele egy fiú egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől szeret bele egy fiú egy lányba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Ha tudnám a választ, akkor én sosem szeretnék lányba, csak akiről tudom, hogy szeret, na, ott meg erőszakkal rávenném magam, hogy beleszeressek. :D
2010. jan. 18. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
pont attól, amitől egy lány beleszeret egy fiúba :)
2010. jan. 18. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom én még nemvoltam szerelmes pedig volt már jópár barátnőm...

19/f

2010. jan. 18. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
hát én semmitől :(
2010. jan. 18. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajjj, ez jó kérdés:D

Múltkor barátnőm utazott villamoson, és ült mögötte két 15-16 éves forma srác, és nagy okosan azt fejtette ki egyik a másiknak, hogy egy fiú akkor szeret bele egy lányba, ha az jó az ágyban. Én nem vagyok már tizenéves...nálatok tényleg így megy?:D:D:D

Amúgy, hogy egy jót idézzek: "A szerelem nem az ész dolga, hanem a véré. A véré, mely a jogait követeli"

Amúgy a barátom lefeküdt velem, és szerelmes lett:D:D:D

2010. jan. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!