Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba. Ő nem szeret. Azt mondta várjak. DE MEDDIG?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 20:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne várj mert csak elszalajtasz valaki mást.
2/9 anonim válasza:
Várhatsz az örökké valóságig. Hidd el (fájdalmas)tapasztalatból mondom.
3/9 anonim válasza:
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Csak annyit mondok, hogy én nem keresek mást, hanem várok. Ha jön valaki, aki képes őt kiűzni a gondolataimból (nehéz lesz), akkor nincs probléma, ha viszont nem jön ilyen személy, akkor továbbra is várok rá.
4/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Miből gondolod, hogy nem szeret? Miért mondta azt, hogy várjál? Van barátja? Mióta vársz rá?
Bocsi, de ezeket légyszi válaszold meg, így látjuk, h mi a helyzet. Pl. nem mindegy, mióta van ez így:)
5/9 anonim válasza:
A férfiak dolga, hogy küzdjenek, nem? Akkor tarts ki és küzd érte! Nem értem, miért keresnének a pasik könnyen megkapható lányokat, főleg, ha már szerelmesek valakibe. Ha fontos neked a csaj, ha fontos az érzés, akkor igenis tudsz várni még egy ideig (nem irreálisan hosszú időre gondolok, természetesen)
6/9 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle? Lehet, hogy azt várja, hogy te lépj?
7/9 anonim válasza:
Én is a legelső hozzászólást akartam írni, dettó egyetértek vele
9/9 anonim válasza:
ne várj arra hogy majd idővel beléd szeret.
csak kíméletesen akarja megmondani hogy nem jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!