Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek? Úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? Úgy érzem sosem találom meg az igazit.

Figyelt kérdés
Kipróbáltam a netes ismerkedést is,az sem jön össze...szeretnék egy komoly kapcsolatot,20/F vagyok... Mihez kezdjek?
2014. szept. 8. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
szellembarát, guminő, barbi baba... esetleg sims
2014. szept. 8. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne a neten ismerkedj. Az utcán kint. Parkban, kávézóban, kocsmában, koncerten, fesztiválon, könyvtárban, plázában, meccsen, konditeremben...soroljam?:D
2014. szept. 8. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
csináld azt mint gandalf a gólyatáborban
2014. szept. 8. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
a netes ismerkedés a legrosszab.Menj el mindenhétvégén bulizni mindíg ugyanoda ugyanabban az időben így kialakul egy rendszer az életedben, amit közösen szoktak az emberek.Udvarolj lányoknak, próbálj szerencsét annál aki tetszik.Nemszámít ha sok kudarc lessz de előd utóbb meglátod azt aki kell.Én is sokat probálkoztam neten de csak a személyes első talik váltak be.
2014. szept. 9. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már megtaláltam, de el is veszítettem, mert egy barom vagyok.
2014. szept. 9. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Senki sem kérdezte.
2014. szept. 9. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!