Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot?
Én egyedülálló csaj vagyok és van egy házasember , akivel szeretném felvenni kapcsolatot barátság céljából. ( házasságtörés kizárva!)
Neki korábban elég sok zűrös ügye volt, és nekem issok volt sajnos. Ennek ellenére szeretném, ha jóba lennénk, mert mindketten megbántuk a régi tetteinket. Volt miatta korábban egy nagy vitám egy másik emberrel, amit ő is hallott, de nem tudom, hogyan kezdeményezhetnék felé, úgyhogy hogy ne tűnjön nyomulásnak.Tényleg csak barátkozni szeretnék vele.
szerintetek mit írhatnék? Válaszokat előre is köszönöm!
De szívem ebben ennyi ellentmondás van...
Ha már annyira szeretnéd hogy barátok legyetek hogy akár ide is felírtál egy kérdést... és a házas életét sem tartod kizáró tényezőnek akkor te többet szeretnél mint barátság..
Ha nem így lennél akkor tudnál keresni magadnak valaki mást akivel barátkozhatsz...
1. azért írtam ki ide a kérdést, mivel máshová is kiírtam több órával ezelőtt, de arra nem kaptam választ.
2. A házaséletet tiszteletben tartom! Nem akarok se neki se barátnőjének fájdalmat okozni, én is kapcsolatban vagyok ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!