Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám felvenni vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Én egyedülálló csaj vagyok és van egy házasember , akivel szeretném felvenni kapcsolatot barátság céljából. ( házasságtörés kizárva!)

Neki korábban elég sok zűrös ügye volt, és nekem issok volt sajnos. Ennek ellenére szeretném, ha jóba lennénk, mert mindketten megbántuk a régi tetteinket. Volt miatta korábban egy nagy vitám egy másik emberrel, amit ő is hallott, de nem tudom, hogyan kezdeményezhetnék felé, úgyhogy hogy ne tűnjön nyomulásnak.Tényleg csak barátkozni szeretnék vele.

szerintetek mit írhatnék? Válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 8. 22:25
 1/3 WheneverYouWant ***** válasza:

De szívem ebben ennyi ellentmondás van...

Ha már annyira szeretnéd hogy barátok legyetek hogy akár ide is felírtál egy kérdést... és a házas életét sem tartod kizáró tényezőnek akkor te többet szeretnél mint barátság..

Ha nem így lennél akkor tudnál keresni magadnak valaki mást akivel barátkozhatsz...

2014. szept. 8. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:

1. azért írtam ki ide a kérdést, mivel máshová is kiírtam több órával ezelőtt, de arra nem kaptam választ.

2. A házaséletet tiszteletben tartom! Nem akarok se neki se barátnőjének fájdalmat okozni, én is kapcsolatban vagyok ráadásul.

2014. szept. 8. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem túl jó 5let.főleg ha már volt közötök egymáshoz.Tapasztalatból mondom nem lehet férfi és nő közt barátság.ha napi szinten találkoztok akkor ugyis kialakul valami "barátihoz" hasonló kapcsolat.de ha nem is találkoztok akkor sztem ne keresd fel.én se hittem el h nem lehet barátság fiu és lány közt.egy tragikus dolog történte után rá kellet ébrednem h nem tényleg nem lehet.
2014. szept. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!