Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kellett volna ezt mondanom neki?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és ő az első, és nagyon nagyon szerelmes vagyok belé. Sokszor mondogatom neki hogy mennyire szeretem. Tegnap már annyira elragadtattam magam, hogy a következőt mondtam neki: "Úgy szeretlek, hogy legszívesebben feldarabolnálak és nyersen megenném az összes testrészed". Amikor magamban mondtam egyben viccesnek és kedvesnek tűnt, de ő elég furcsán nézett rám, majd az este hátralevő részében is alig akart hozzám érni meg megcsókolni. Kicsit úgy tűnik megijedt vagy nem tudom, azóta nem beszéltünk.2010. jan. 18. 16:11
12/16 anonim válasza:
Hát ezt elszúrtad pajti.:) Amúgy semmi nem lesz belőle, csak ne mondj ilyen hülyeségeket. Inkább kétszer is gondold meg ha ilyen frappáns dolgot akarsz mondani. ( De tényleg!) Biztosan el felejti amúgy, mert annyira nem nagy dolog.
13/16 anonim válasza:
"ha nem birja megemészteni a dolgot..."
Mármint melyik testrészét? xD
14/16 anonim válasza:
Én bírom a morbid humort, de a barátnőd nem biztos. :D Máshogy próbáld meg kifejezni az érzéseidet iránta! e ebből az egyből csak nem lesz baj!
15/16 anonim válasza:
Hát a barátom egy hasonló kijelentése után azt álmodtam, hogy sorozatgyilkos. Amikor éjjel felriadtam, és ott feküdt mellettem, meg akartam tőle kérdezni, hogy gyilkos-e, de nem mertem felkelteni, hátha megöl, amiért zavarom. Persze reggelre tiszta fejjel már őrültségnek tűnt az egész. Ne aggódj! Nem hiszem, hogy a barátnőd ezért megsértődne. Én nem sértődtem meg a barátom kijelentésén. A mai napig viccelődünk vele, hogy biztos sorozatgyilkos. De többet tényleg ne mondj neki ilyet, nem mindekinek jön be ugyanaz a humor.
16/16 anonim válasza:
hátez huh.:DD énis furán néznék a páromra ha ilyet mondana:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!