Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kellett volna ezt mondanom neki?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és ő az első, és nagyon nagyon szerelmes vagyok belé. Sokszor mondogatom neki hogy mennyire szeretem. Tegnap már annyira elragadtattam magam, hogy a következőt mondtam neki: "Úgy szeretlek, hogy legszívesebben feldarabolnálak és nyersen megenném az összes testrészed". Amikor magamban mondtam egyben viccesnek és kedvesnek tűnt, de ő elég furcsán nézett rám, majd az este hátralevő részében is alig akart hozzám érni meg megcsókolni. Kicsit úgy tűnik megijedt vagy nem tudom, azóta nem beszéltünk.2010. jan. 18. 16:11
1/16 anonim válasza:
Emmá kannibalizmus.Ha viccből mondtad akkor jó,ha nem akkor nem jó
2/16 anonim válasza:
Szerintem a humor nagyon fontos az ember életében, és ezt annak kell felfogni. Ha a lány ezt nem érti, hát az az ő baja. :)
3/16 anonim válasza:
Biztos sokkot kapott szegény :D De szerintem nem gond, nemsokára elfelejti csak nem mondjál több ilyet!
4/16 anonim válasza:
Hát tudod, talán kicsit túlspiláztad a dolgot. Nem lett volna elég annyi, hogy "Úgy szeretlek, hogy legszívesebben fölfalnálak!" ? Így egy kicsit durvítottál rajta, lehet, hogy én is megijedtem volna.
5/16 anonim válasza:
Fú, ez elég morbid... Én is meglepődtem volna egy ilyen "vallomáson". :D Lehet, hogy a barátnőd komolyan vette. xD
6/16 anonim válasza:
én nevettem volna egy jóót xD vagy nem:D
7/16 anonim válasza:
lehet hogy utána bement a konyhába és látta az excsajok koponyáit meg a maradék májakat stb. =)
nem amúgy szerintem csak kicsit erős a fantáziája és/vagy vizuális típus
8/16 anonim válasza:
ja bocsi nem olvastam el figyelmesen excsajok koponyái nem lehetnek
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez fake, ekkora állat nincs a világon :D :S
A mai világban sosem lehet tudni, én rendesen beparáznék, nem ijesztgetésül mondom, de ha nem nagyon-nagy a szerelem, ez szakítóok, ha nem birja megemészteni a dolgot...
10/16 anonim válasza:
Nem gond...csak elmebeteg állatnak tart már a csaj...! Ne is törödj vele! xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!