Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna mondanom neki telefonban?
Az egyik haverom beszélgetett azzal a fiúval telefonon, aki tetszik nekem.Dumáltak, erre odanyomta nekem a telefont, hogy én szeretnék a sráccal beszélni...Meg sem tudtam mukkanni, olyan hirtelen történt az egész :D
Mit kellett volna tennem?
Eleve nem tudtam mit mondjak neki hirtelen, meg nem is lett volna mondandóm :D Csak vágtam egy meglepett fejet, és sztem belemormogtam, hogy "mit mondjak neki?" :D
Olyan kellemetlen volt, és mindig ennél a srácnál éget be...
lazára kell venni ilyenkor. bármi jó. szia magdi anyus vagyok, képzeld feltámadtam! azt csókolom.
ezek szerint félsz a beégéstől ezért beégsz. hát ennél rosszabb nem lehet, szóval légy következetlen és csináld másképp mint szoktad!
Szerintem ilyen helyzetekre találj ki valami átlagos szöveget, olyasmit amiről bárkivel beszélnél. Vagy valami vicces dolgot kellett volna mondani.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!