Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a veszekedésről, kinek adtok igazat?

Figyelt kérdés

Mindketten egyetemre járunk, külön élünk.

Én mostanában elég elfoglalt vagyok. Egész nyáron dolgoztam, kötelező szakmai gyakorlaton voltam, még félév elején is eltart. Elég nehéz a sulim és sokat vagyok elfoglalt. Mellette rendszeresen sportolok is.

A barátnőm egy sztem kevésbé nehéz szakra jár és nagyon szeret kirándulni. Hozzám képest elég sok a szabadideje. A sport, amivel én foglalkozom, őt egyáltalán nem köti le. Kb utálja és rendszeresen felemlegeti, hogy a sport miatt nem érek rá vele lenni.

A napokban elment egy másik fiúval, akivel baráti a kapcsolatuk, egy teljes napra. Elutazott a fiú városába és eltöltöttek egy napot kettesben. A barátnőm azzal magyarázta a dolgot, hogy én eddig az együtt töltött idő alatt nem vittem el kirándulni sehova.

(Ez a fiú régebb, kb nyomult rá. Tudtommal nem volt köztük semmi, csak a fiú próbálkozott. Aztán barátok maradtak. És voltak megjegyzések, utalások is régebb, mintha féltékennyé akart volna vele tenni a bnőm. Elvileg csak barátok, de nem hinném, hogy a fiúnak tiszták lennének a szándékai.)

Az, hogy nem tudtam elvinni kirándulni, nem teljesen van így. Nagyon sok időt töltöttünk együtt szerintem. Igaz, gyakran nem értem rá napokig. Ilyenkor ő mindig megharagudott rám, volt hogy szakított. De amikor szüksége volt valamire, vagy segíthettem neki valamiben, akkor nem mondtam, hogy nem érek rá. (Szerintem elég sokat tettem érte) Azért nem voltunk együtt kirándulni, mert az eddigi idő alatt vagy nekem kellett nagyon sokat tanulnom/házit csinálnom, vagy neki, vagy éppen hazautazott, vagy éppen nem voltunk együtt mert szakított velem. És voltak közös programjaink, csak olyankor mást csináltunk.

Viszont ez a dolog nekem nagyon betett. Elment azzal a fiúval, úgy hogy tudta hogy az egész engem nagyon bánt. Ráadásul olyan körülmények között, hogy előtte épp összevesztünk. Utána meg töltötték fel a kiránduláson készült képeiket fbra. Én soha nem tettem volna ilyet, hogy elmenjek egy másik lánnyal egy teljes napra kettesben.

Ezután nem tudom már mit gondoljak róla. Azon vagyok leginkább ledöbbenve, hogy miért: Mert szerinte nem vittem el kirándulni vele.

Megmondtam neki, hogy ha most ezt csinálja, akkor szerintem a házasság alatt is lelépne valaki mással, hogyha napokig nem érek rá, mert dolgozom. Erre meg nagyon összevesztünk és most még ő van megsértődve rám. Szerinte leqrvázom meg qrvaként kezelem. Pedig ilyet nem is mondtam és nem is utaltam rá. Továbbá szerinte beteges a féltékenységem.

Szeretnék véleményt kérni, hogy most valóban én nem vagyok normális, hogy nehezményezem, hogy az ún. bnőm eltölt kettesben egy másik fiúval egy teljes napot, mert én nem érek rá. Miközben ő utazik el állandóan haza, amikor lehetne valami közös programunk. És ő szakított már velem rengetegszer.

2014. szept. 5. 22:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, őt is megértem. Menne kirándulni - nem hetente, hanem mondjuk havonta -, de te nem mész vele. Érthető, hogy keres valakit, aki elkíséri (az más kérdés, hogy miért épp srác az illető...), ha már te nem.

Amúgy szerintem kicsit elhanyagolva érzi magát, amit így reagál le. Engem is zavarna, ha lenne mondjuk hetente 16 órám, amit a barátommal tölthetnék, de abból ő 14-et a sportjával foglalkozik. Egy idő után úgy érezném, hogy a sport fontosabb, mint én, de leülnék vele beszélni erről, hogy találjunk ki valamit. És azt is elmondanám, hogy szretném, ha együtt kirándulnánk, 1-2x hagyja a sportot a fnébe.

Saját:

A barátom hobbifotós, túrázós. Szeretem, a fényépezéssel sincs bajom, de a falra tudok mászni, mikor kettesben elmegyünk valahová és ő az ott töltött idő 80%-át fényképezi, én meg lézengek egyedül. Múltkor már elsírtam magam, hogy akkor miért jöttünk túrázni, ha ő úgyis a fényképeivel foglalkozik. Akkor menjen egyedül, mert nekem ez nem pálya így. De nem szakítgattam meg dúltam-fúltam, hanem (többé-kevésbé) értelmesen elmondtam, mi bánt. Felfogta.

A barátnődnek is lehetne annyi sütije, hogy kommunikál veled, neked meg nem a sportnak kéne lennie az elsőnek - mert nekem az jön le.

De az ő verzióját is meghallgatnám, mert te magadhoz mérten nézed a dolgokat.

Ha megkérdeznek minket 1-1 túráról, a barátom azt feleli: lőtt pár fotót, én meg: a túra 90x%-ban fényképezett.

2014. szept. 5. 23:35
 12/32 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, kinek van igaza. Gyerekszerelem ez még. Remélem, mindketten éltek még. Te úgy, ahogy te gondolod és a barátnőd is úgy és azzal, akivel szeret lenni.
2014. szept. 5. 23:39
 13/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem már délelőtt kiírtad ezt a kérdést kevésbé részletesen :) Mindegy. Az a véleményem, hogy kicsit túl nagy ügyet csinálsz belőle. Kevés a szabadidőd, a barátnőd pedig szeretett volna kirándulni. Egy szép lánynak amúgy nagyon sok fiú csapja a szelet, a legtöbb srác nem is mondja, volt akiről én is csak sok-sok év után tudtam meg, hogy teljesen bejövök neki, nem kell ezeket ennyire komolyan venni. Nem a volt pasijával kirándult, csak egy haverral, akivel valószínűleg azért nem jött össze korábban, mert nem jön be neki, mint férfi, viszont lehet vele kirándulni. A nőkkel azért törődni is kell, ezt felejti el nagyon sok férfi. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy elegendő időt töltötök együtt, de ezt a barátnődnek is így kellene éreznie, akkor lenne rendben a kapcsolat. Ha már így is sokszor szakított veled, akkor valószínűleg tényleg ejteni fog hamar, aztán, hogy ez jobb lesz-e nektek, vagy sem, azt az idő eldönti. Ha meg akarod menteni a kapcsolatot, akkor foglalkozz többet a barátnőddel.
2014. szept. 5. 23:53
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

Nem érsz rá, de ő sem érezheti jól magát. Vitted kirándulni, de sose értél rá, 3 mondatban 4x cáfolod meg az állításaidat, magadnak akarod csak bizonygatni, hogy te milyen fasza gyerek vagy, közben meg minden más fontosabb neked, mint ő.

Nem köti le a sport, amit űzöl? Hát csináld ritkábban és találjatok olyan közös elfoglaltságot, ami mindkettőtöket leköt. Jaaa, hogy nem ér ennyit neked ez a lány? Akkor miről beszélünk...

2014. szept. 6. 00:08
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Emberek, hát mik ezek a kérdések?

Tényleg, szerintem sokszor csak mielőtt rányomtok a küldés gombra, olvassátok át még egyszer.

Már önmagában az, hogy valaki nem érti meg a másik időbeosztását és teendőit, ráadásul meg is sértődik emiatt komoly gond és nagyfokú önzőségre vall.

Aztán az, hogy össze-vissza szakítgat, az a másik totálisan gyerekes dolog.

A pont az I-re pedig a másik fiúval való egész napos dzsembori.

Én a helyedben úriemberesen a következő percben mindenféle kapcsolatot megszakítanék egy ilyen lánnyal.

2014. szept. 6. 00:13
 16/32 anonim ***** válasza:

Sportoljon ritkábban, vagy ne tanuljon annyit?

Mindenki szervezze úgy az életét ahogy jónak látja, a másik fél dolga eldönteni neki ez fekszik-e vagy sem.

Ha a leányzónak nem fekszik, akkor szakítani kell, de maradjon is úgy a dolog.

2014. szept. 6. 00:19
 17/32 anonim ***** válasza:
88%

8-as kollegaval ertek egyet. Nem olvastam az elozo kerdeset, de nekem ebbol is a leirt jellemzes jott le. S valahol megertem a lanyt. Es igen, az "ilyen" lelep hazassagbol is, mert boldogtalan. Kicsit az az erzesem, h nem szerelemmel szereted. Ha igy lenne, te is igenyelned a kozos idot. Nem akarom elhinni, h nem lenne egyetlen egy arva szabadnapod sem egy honapban legalabb, h elmennetek kirandulni. A masik fiu okos, nyilvan tetszik neki a baratnod, azt adja meg, amire vagyik, igy probalja becserkeszni. Ha tenyleg fontos neked ez a lany, akkor ereztesd vele.

A fenti sorokat magambol kiindulva irtam, a valosag ettol 100%-ban elterhet. :)

2014. szept. 6. 00:29
 18/32 anonim ***** válasza:
41%

Nő vagyok. Van pasi barátom. Közös a hobbynk. Annak idején volt köztünk valami , és most is nagyon erős a kötelék akkor is ha nem találkozunk hosszú ideig.De nem szerelem, nem fizikai vonzalom, hanem a sok közös múlt és a harmonia. Annak idején sem szerelem volt hanem pótlék , a vágyott érzés.

Férjnél vagyok , most nem a legrózsásabba viszonyunk de nagyon szeretem. Sokkal jobban mint a sima barátomat.Soha nem csalnám meg . És nem tartom problémának ha a sima barátommal elmegyünk kirándulni, akár több napra.

Persze ha a férjem elfogadja.

Azt jegyezd meg ha meg akar csalni meg fog az orrod előtt is.

Ha megteszi nem kellesz neki , vess véget a kapcsolatnak. Egyet kérj tiszta lapokat.

Ha szeret,eszébe se lesz megcsalni,és az esetleges közeledést is le tudja szerelni, megbeszélni.

2014. szept. 6. 01:04
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Ha barátnőt akarsz, akkor vegyél egy kicsit vissza a sportból.

Szerinted ki akar egy olyan fiúval járni, akivel szökőévben egyszer lehet találkozni? Ha neked fontosabb a sport, mint a barátnőd, akkor jobb, ha különválnak útjaitok.

2014. szept. 6. 01:20
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

Mar reg eszrevettem, hogy a nok mindig ezt csinaljak: ha hianyzik valami a kapcsolatbol, de meg szeretik az aktualis pasit, keresnek valakit aki azt a hianyossagot potolja. Igazabol nem tul korrekt feltekennye tenni a masikat, de bizonyos szempontbol ertheto.

En pl ossze sem jonnek ilyen emberrel, mint a kerdezo, mert igenis a sport, meg a tanulas a fontosabb, amivel nincs is gond, de nem tudja megtartani az egyensulyt, talan mert nem is akarja.

Apam mindig azt mondta: vannak fontosak, meg vannak fontosabbak. Ugy gondolom, hogy egeszseges mertekben - tehat nem ugy, hogy tobbe nem sportolsz, hanem ugy, hogy mondjuk heti 5alkalom helyett 4x -elso helyre kell tenned a parod. Mindenkinek arra van ideje, amire szakit, szerintem a baratnod mar annak is orulne, ha csak setalnal vele egyet. Ez nem ugy mukodik, hogy a kapcsolatunk elejen parszor megtortent, ugyhogy mostantol egy szot se halljak.

2014. szept. 6. 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!