Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom felvágta az ereit a szemem láttára, az okok lentebb. Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az egész story úgy kezdődik, hogy ő nem magyar, nem itt lakik. Együtt voltunk a nyáron, de haza kellett jönnöm a suli miatt. Viszont a nyáron nagyon sokat bántott lelkileg, aminek megitta a levét, ugyanis már nem volt olyan heves a szerelmem iránta. Mielőtt hazajöttem volna, rájött hogy nagyon szeret és én vagyok az álmai nője. Sírt két napig hogy ne hagyjam el. Itthon pedig megérett bennem az egyedül töltött gondolkodós napok után hogy nem szeretnék vele lenni. Skypeon beszéltünk órákat, majd mikor kimondtam hogy nem, akkor elment egy késért és felvagdosta magát. Nagyon megijedtem tőle :( viszont láttam az arcán hogy tényleg nagyon szeret. Nem akarom kínozni tovább, de lehet hogy rosszul döntöttem. Lehet hogy tényleg nem lesz többet aki ennyire szeret? Mit tegyek most? Úgy érzem aki ilyet csinál az egy beteg ember. Vagy? Nem tudom! Valaki segítsen mert magamban egyedül ezt nem tudom megoldani, szüleimnek pedig nem mondanám el, elvégre csak 24 éves vagyok már. De nem tudom :(2014. szept. 5. 10:44
21/21 anonim válasza:
Miért nem akkor vágta fel az ereit amikor bántott lelkileg? Akkor még nem tudta hogy "te vagy álmai nője"? Nem a te felelőséged! Ha visszafogadod csak sokkal-sokkal rosszabb lesz! Gondolj bele,ha ezt a problémát így kezeli mi lesz ha ellentmondasz neki? Kést fog rád? Megver? Felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!