Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejezi ki nektek a párotok, hogy szeret titeket? Van valaki olyan, aki nehezen fejezi ki? Ilyenkor mit tesztek?
Köszönöm a válaszokat
L
Érzem abból ahogy rám néz,ahogy mosolyog,csókol,megölel.
Vagy amikor összebújva alszunk.
Abból ahogy beszél velem. Amikor szomorú vagyok,megvigasztal.Nem hagyja hogy bajom essen,megvéd.
18/F/m
A barátomnak profin megy, én szoktam ezzel bénázni :D
Néha hozzábújok, megpuszilom. Tisztában van vele, hogy nem mutatom ki könnyen az érzelmeim, így ezeket megbecsüli és állítása szerint nem bánja.
20/L
nekem volt ilyen barátnőm. és igaz hogy jobban megbecsültem ha mondta, de sokszor éreztem azt hogy kicsit egyoldalú a dolog, és csak a jó szex miatt van velem..:/
1 év után vége is lett a kapcsolatnak, biztosan szeretett, ezt nem kétlem, de hogy szerelmes volt-e...nemtudom.
múlt időben válaszolok mert most nincs párom...
aki képes volt elviselni bolond óráimban (ez tényleg nem lebecsülendő dolog) az biztos hogy szeretett. azt hiszem ennél nagyobb bizonyíték nem kell. persze ott van hogy hogy néz rám, hogy viselkedik velem, megvigasztal meg ilyesmi...de ezek helyzetenként változhatnak
ahogy megcsókol,ahogy féltve hozzámér...huh ezt szinte alig lehet leírni,..de valahogy szex közben is nagyon érződik..
érdeklődik irántam,egyszerűen mindenről tudni akar, állandóan megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, és hogy minden testrészem mennyire tetszik neki
elmondja, hogy mennyire bejön neki, hogy olyan témákhoz is hozzátudok szólni,amiről nem gondolta volna, hogy van fogalmam
meglep apróságokkal csak úgy, tényleg nem nagy dolgokkal,pl egy vacsi,amikor hazaérek,vagy a kedvenc csokim -mert épp eszébe jutottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!