Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom felvágta az ereit a szemem láttára, az okok lentebb. Mit tegyek ilyenkor?
lelki zsarolas. ha tenyleg vegezni akarna magaval, akkor hosszaban vagna el az ereit, nem csak vagdosna ossze-vissza.
ne hagyd magad, csak azert mert o ilyeneket tesz, neked nem kell vele maradni. hiszen ha igy kizsarolja hogy vele legyel, akkor hol vagy ebben a kapcsolatban TE MAGAD?
Magadban kell tisztázni hogy érzel iránta még valamit vagy nem, és hogy újrakezdenéd-e vele.
Sajnálatból ne legyél vele. Túl fogja élni!
Én is elvesztettem azt akiről azt hittem örök lesz, fáj de ez van túl lehet élni.
Ezzel nem kéne "fenyegessen" téged, hogy ilyeneket csinál.
A témában sajnos egy kicsit jártasabb vagyok a kelleténél, néhány gondolat a témában.
Ha valaki felvágja az ereit, akkor k rva sok vér van. De komolyan, rengeteg, és spriccel. Ebben az esetben beszélhetünk valós öngyilkossági szándékról(habár ezt nem közönség előtt csinálják).
Ha megvágja magát, akkor is van vér, adott esetben lehet elég sok, de ha nem spriccel\ömlik, akkor a vágás nem volt elég mély(~nem gondolja ő sem komolyan), vagy nem talált ütőeret(ami szintén akkor szokott előfordulni, ha nem komoly a szándék, csuklónál szoktak vágni, mert azt a legegyszerűbb elérni, és ott kell a legkevesebbet vágni(talán a nyaknál is lehetne, de az meg rosszul hozzáférhető), ha csuklónál mély vágást ejt, akkor nem igazán látok rá esélyt, hogy ne vágja át az ütőeret, ami viszont spriccelő vért eredményezne, úgyhogy vissza az eredeti elképzelésre, miszerint csak azt akarta, hogy megállítsd).
Szóval röviden, küld el a búsba, egyrészt nem a te felelősséged, hogy mit csinál magával, másrészt meg az ilyen nem érdemli meg, hogy aggódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!