Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Plátói" szerelem, de nagyon erős, mit tegyek?
Tudom, butaság, meg minden, de kérlek adjatok tanácsot! :D
Sose voltam olyan pasi ideál, és a barátnőim szerint az ízlésem is furcsa pasik terén. Ritkán van az amikor azt tudom mondani, hogy egy fiú megfogott, de most ez történt..
van a városunkban egy fiú, aki nagyon megnézett engem. Csak látásból ismerem(és ő is engem). Azóta 2-3x láttam csak, most viszont sikerült kiderítenem, hogy hova jár gimibe(szintén a városomba).
Tudom, hogy nagyjából mikor végez, és hogy merre lakik.
Ma is láttam, de ő észre se vett engem. Annyira tetszik, hogy csak rá gondolok már hónapok óta. A haverjaim szerint hülye vagyok, hiszen nem is ismerem...viszont külsőleg teljesen az ideálom. 19/L vagyok, viszont nem vagyok olyan szép, hogy megfogjam...az, hogy egyszer megnézett, az a szerencse volt, akkor pont jól néztem ki.
A barátnőm mondta, hogy jelöljem be facebookon és írjak neki, de sajnos én nem az a lány vagyok akinél a pasik vevők ilyenre...
Jobb ha bele se kezdek? Sajnos közös ismerősök nem tudnak segíteni, egy haverom se akar ebben.
Hát ha nem akarsz semmit tenni,idővel elfog múlni.
De egy próbát szerintem megér jelöld be facebookon, hidd el nem fogja zavarni,ha bejelölöd :)
1. válaszoló, sajnos ne tudok mit tenni. Én sem örülök Neki, de hát ez van. :(
2. válaszoló! És nem lenne gáz? Mert mondom, nem egy kiemelkedő, pasi-álom csaj vagyok, tehát ha esetleg ráírnék, lehet, hogy elis szúrnám. Én inkább élőben tudok "hódítani", ezt már többször is észrevettem...
#2 vagyok
Nem lenne gáz,egyáltalán.
először jelöld be ha visszaigazol írj neki,nem muszáj egyből,majd ha felkészülsz rá írhatsz neki
Szerintem egy próbát mindenképp megér,különben soha nem lesz semmi. Merj kockáztatni :) Ha facen nem megy annyira akkor is válthatok egy pár szót ha találkoznátok az utcán.
Én ismerkedtem már úgy hogy a buszon "véletlenül" neki dőltem a fiúnak és elkezdtünk beszélgetni :)
Nagyon szépen köszönöm!!!
Akkor szerintem megpróbálom, tényleg megér egy próbát. :)
Remélem, hogy azért sikerül...:)
Remélem nekem is lesz ilyesmi szituáció, mint neked azzal a sráccal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!