Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Interneten meg lehet ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten meg lehet ismerkedni normális férfiakkal, akik nem csak a szexre hajtanak?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 11:12
1 2 3
 11/21 Koplárovics Béci ***** válasza:

"De mégis akkor milyen oldalon ismerkedjek?"

A nem kifejezetten szexpartnerkereső oldalakon kívül mindenhol vannak jobb-rosszabb emberek. Legfeljebb téged találnak be csak a (neked!) rosszabbak.

2014. szept. 4. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Volt már ez a kérdés, akkor is leírtuk, hogy ez nagyban függ attól, hogy te mit tartasz normálisnak, illetve nem normálisnak. Az utóbbit is érdemes szem előtt tartani, mert én hiába ajánlanám magam még akkor is, ha magamat annak tartom, és akár száz ember még annak tart, ha a te igényeid teljesen mások. (Itt jön elő az, amit mostanában állandóan kérdezgetnek itt, hogy a férfiak miért gondolkoznak előre azon, hogy "elég jók-e" az adott nőnek....)

Javaslat: Ne azt írd ki, hogy normális férfiakkal ismerkednél, mert az nesze semmi, fogd meg jól információ. Legyél konkrétabb, hogy esetleg valaki magára ismerhessen, hogy ő azoknak a paramétereknek megfelel. Persze ettől függetlenül rád fog írni mindenféle alak (itt is), de az a réteg, aki nem a zaklatós fajta, és tudja, hogy nem vagy opció, az békén fog hagyni.

30/F

2014. szept. 4. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek úgy autót venni, hogy nem próbálom ki.

És olyan autót sem szeretek venni, amire a fél életem rá kell költenem, hogy autót varázsoljak belőle.

Naná hogy szex az első.

2014. szept. 4. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:

én a pasimat FB-n ismertem meg, 3,5 éve együtt vagyunk.

ööö, a gyk azért szerintem necces:D

2014. szept. 4. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:
De tudom értelmezni, amit írsz :-D Csak az én véleményem szerint a komoly kapcsolatok a jó szexből alakulnak ki legkönnyebben ;-) Értelmezd te ezt :-P
2014. szept. 4. 11:34
 16/21 A kérdező kommentje:
6-os Facebookon hol ismerkedtek meg?
2014. szept. 4. 11:36
 17/21 anonim ***** válasza:
minden kapcsolat alapja a jó szex ha ez nincs meg előbb utőbb félrelépés lesz vagyis ennél kell kezdeni ha nem okés vmi akkor nem kell erőltetni
2014. szept. 4. 11:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen.

Èn is ilyen vagyok, bár egy kicsit lökött, szal' sajnos nem tartozom a 'normàlis' kategóriába:)

2014. szept. 4. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Lehet, a gyk is ugyan olyan mint a való élet, itt is emberek ülnek akik eljárnak iskolába,munkába,boltba, ide-oda és találkozhatsz velük bárhol.
2014. szept. 4. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A társkereső oldalak semmire nem jók... Eddig akárkire írtam mégcsak nem is válaszolt . A nők túl válogatósak lettek vagy az a gond ,hogy nem vagyok ilyen yolo-páwa b*zi . 24F
2014. szept. 4. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!