Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz majd olyan ember aki csak azért hív fel mert hallani akarta a hangomat vagy jó éjt/jó reggelt-t akart csak kívánni?

Figyelt kérdés

A barátommal három éve vagyunk együtt, eddig reggelente az volt az első, hogy hívtuk egymást az ágyból, este pedig lefekvés előtt egy jó éjt, ez pár hete eltűnt a barátom részéről és most is mikor reggel megkérdeztem, hogy hé miért nem hívtál lefekvés előtt, annyit mondott, hogy amúgy is beszéltünk már este 6-kor, minek hívjon 10-kor is, nem tudott volna semmit se mondani.....

Most fogadjam el ezt és törődjek bele vagy van olyan pasi aki tényleg odavan a csajért?

24 L

2014. szept. 4. 10:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon rámászni nem tudok.. :) hetente 1x tudunk találkozni lassan 1 éve, más városba kerültem suliba. Van elég szabadság én úgy gondolom
2014. szept. 4. 11:09
 12/14 Költőnő? ***** válasza:
3* szakított? Hát sajnálom de ez jó eséllyel már csak megszokás a részéről.
2014. szept. 4. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es mond valamit,gondolkozz el azon hogy megszokásból van veled vagy szerelemből,ha megszokásból akkor érez valamit irántad ez tuti,csak már nem azt mint régen. Az is lehet hogy tényleg eltűnt a rózsaszín köd és már nem érzi ezt a hívogatást olyan fontosnak,de még ugyanúgy szeret.Ha 3* szakított attól még lehet hogy szeret,csak ő sem tudja hogy mennyire.Bocsi ha egy kicsit zavaros volt de én ugyanezt átéltem pasiként a jelenlegi barátnőmmel,és valahogy nekünk még az a bizonyos pink köd is visszatért :) én odavagyok a barátnőmért igen,szóval létezik ez a "faj" :D
2014. szept. 4. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok...mégsem becsültek meg 22/F
2014. szept. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!