Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit az ált. Iskolában és a gimiben kigúnyolnak, az a párkapcsolatokban sem lehet soha sikeres?
Mi elég szegények voltunk. Mind a 2 szülöm rokkant nyugdíjas volt. rosszul öltöztem. Gúnyoltak.
Az, hogy sikeres vagyok-e a párkapcsolatban az relatív. De semmi gondom nem volt kapcsolatot teremteni. Hatalmas szerelmeket megélni.
Szerintem nem függ össze, vagy legalábbis nem feltétlenül. Engem is mindig mindenhonnan kiközösítettek, ráadásul sok esetben azzal hogy ronda vagyok. Mondjuk ezt egy idő után nem hittem el, mert a tükör, meg egyre több férfi szeme mást mutatott...
Végül az lett az eredménye hogy a korombeliekkel máig nehezen boldogulok, viszont főleg idősebbekkel (+10-15) volt már több szép kapcsolatom.
Szóval ne keseredj, keseredjetek el, csak el kell hinni, ha valakinek tetszetek :) Mert egy idő után mindenkinek lesz, akkor is ha nem vagytok olyan hűde gyönyörűek, vagy jóképűek :)
29n
Engem is sokat gúnyoltak, le is köptek stb, de bennem ez inkább némi szociális zavart okozott, mint szerencsétlenséget a párkapcsolatokban. Inkább csak magamnak való vagyok, de azért el tudom csábítani a fiúkat, most is régóta stabil kapcsolatom van.
Szóval ne aggódj, card le a hülyéket, megérdemlik.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!