Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem alap, hogy egy nő élete végéig el legyen tartva, és maximum házimunkával, és a gyerekkel kell foglalkoznia?
Figyelt kérdés
26f2014. szept. 3. 15:18
31/36 A kérdező kommentje:
Ok, mondjuk ezekhez a szolgákhoz szoktak a csajok akik vért izzadnak a pénzért, azoknak sokkal jobban számít.. Más dimenzió :)
2014. szept. 6. 10:56
32/36 anonim válasza:
Pl. mert te is ember vagy és lehet h nem mindig gondolnád így?
De hogy tartod alapnak, amikor lerí az írásodból, hogy lenézed a nőket... nem igazán értem, na de okés.
33/36 A kérdező kommentje:
Azért senkit nem fogok tisztelni, mert nő. Az én tiszteletem ki kell érdemelni, ha a többiek osztogatják is
2014. szept. 6. 12:57
34/36 anonim válasza:
De akit szeretsz, azt nyilván tiszteled is.
35/36 A kérdező kommentje:
Kezdesz közel járni
2014. szept. 6. 13:17
36/36 anonim válasza:
Akkor ennyi. A konklúzió meg az, hogy igen, csk szerinted alap. De ha te el tudsz tartani egy nőt, és nem vágod sose a fejéhez, akkor ideális. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!