Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem alap, hogy egy nő élete végéig el legyen tartva, és maximum házimunkával, és a gyerekkel kell foglalkoznia?
Figyelt kérdés
26f2014. szept. 3. 15:18
1/36 anonim válasza:
Én 27 leszek, és egyedül az én fizetésemből élünk mi ketten a lánnyal meg a 8 hónapos babával. Próbáld ki te is, csak 1 hónapra és megtudod, hogy nem árt ha az asszony is dolgozik, ha csak 4-6 órában is. Jól tud jönni egy kis plusz bevétel a konyhára, majd megtudod egyszer te is :P
3/36 anonim válasza:
Mit szeretnél, hogy udvaroljanak neked? :)
Vannak még olyan férfiak, akik szerint is így kellene. Csak ez manapság már nem kivitelezhető, mert 2 fizuból is nehéz fennmaradni, nem hogy egyből.
4/36 anonim válasza:
Ez neveltetéstől is függ szerintem. Régen ez volt a divat, manapság már a nők is komoly karrierre vágynak, nem pedig otthon mosni főzni takarítani, gyereket nevelni. De ha a párodnak ez megfelel akkor nincs vele baj
5/36 anonim válasza:
cserébe napi 2x orál heti 4-5x full szexx
napi 3-4 hideg sör
a nehéz napokon call girl mindenn nap igy fer :-o :-D :-)
6/36 anonim válasza:
Szerintem ezt most itthon kevesen engedhetik meg.
Ha ilyen előadódna, én akkor is megpróbálnék 4-6 órában dolgozni, mert nagyon hiányozna a társaság (ne csak a férjemmel meg a gyerekekkel legyek egész nap).
7/36 anonim válasza:
halálra unná magát otthol egész nap illetve járna hozzá egy szerető. :-o:-( ezt akarod?
keresel neki 5-600 ezret amiből mindezt megvalósitod
hajrá
8/36 anonim válasza:
Szerintem meg miért ne élvezhetné egy nő is a munkáját? Nekem uncsi lenne... de kedves tőled ez a felfogás, csakhogy ez kivitelezhetetlen, sokszor 2 fizu is kevés:(
9/36 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne teljes élet, szükségem van a napi alkotó munkára.
10/36 anonim válasza:
Manapsag ez anyagilag nem kivitelezheto (gondold csak meg kicsit jobban), talan Daniaba vagy Nemetorszagba talan, bar ott sem szokas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!