Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem alap, hogy egy nő élete végéig el legyen tartva, és maximum házimunkával, és a gyerekkel kell foglalkoznia?
Figyelt kérdés
26f2014. szept. 3. 15:18
11/36 anonim válasza:
Én nő vagyok, de én inkább az öngyilkosságot választanám, mint egy ilyen életet. Nekem is vannak igényeim, nem vagyok cseléd. Persze szép a anyaság önfeláldozása, de attól még nem lesz teljes egy ilyen élet.
12/36 anonim válasza:
Igen. Bekattannék, ha mindig otthon kéne lennem. És nem is viselnék el magam mellett egy olyan férfit, aki meg akarná mondani, hogy mit csináljak - jelen esetben nem engedne dolgozni.
13/36 anonim válasza:
7-esnek: párom 5-600 ezret keres, nem lenne kivitelezhető, hogy otthon üljek és neveljünk 2 gyereket, csak ha meghúznánk a gatyaszárat, nem utaznánk, és nem tennénk félre. Bár tény, hogy az ételre rengeteget költünk, mert csak minőségi alapanyagokat használunk, amiknek ára van, ha gyerekem lenne akkor pedig még inkább odafigyelnék erre.
14/36 anonim válasza:
Számomra nem az a kérdés, hogy kivitelezhető vagy nem kivitelezhető... Ha kivitelezhető lenne, akkor sem ücsörögnék otthon délelőtti pletykaműsorokat nézve.
15/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem alap. És ezt komolyan gondolom, pedig nő vagyok! A nők kiharcolták maguknak az egyenjogúságot, szavazati joguk van, ugyanolyan fizetéseket kapnak, mint a férfiak, és ez teljesen természetes is, mert MINDEN EMBER EGYENLŐ, NEMTŐL FÜGGETLENÜL. Tehát ez azt jelenti, hogy ha az egyenjogúság előnyeit élvezik, akkor viseljék el a hátrányokat is. Az már csak hab a tortán, hogy a hadsereget is teljes egészében férfiak alkotják. Nem kell a nők seggét se kinyalni. Nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a véleményem.
16/36 anonim válasza:
vegyél el *.* (persze csak ha nem nyomorognánk és segélyből élnénk 2 gyerekkel, mert annyit akarok :D)
24/L
17/36 anonim válasza:
15-ös sajnos sok helyen nem kapnak ugyanakkora fizut, mint a férfiak és kevés a vezetőszerepben levő nő :(
18/36 asech válasza:
Szerintem a nők többségének nem alap. Persze sokan vannak, akiknek nincsenek ambícióik, úgyhogy megelégszenek ennyivel.
Az én testvérem világéletében arra vágyott, hogy valaki vegye őt el és ne kelljen dolgoznia. Elvégezné a házimunkát és gyereket is szeretne, de ő olyan szabadabb személyiség, szóval mosogatás után egyből elmenne csavarogni, lehet sokszor napokig se látnád. Pénteki buli pedig alap lenne. Szóval ő inkább csak kihasználna téged :DDD
19/36 anonim válasza:
A 1900-as évek elején sokan gondolták így....
Rohadt ciki vagy.
20/36 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettetek. Ugyanis arról nem volt szó, hogy én akkor kelek, mikor befejeztem az alvást, nem pedig akkor, ha szól a vekker. Ez nagy különbség. Ok, perpillanat egy nőt nem is tudnék eltartani, csak ha elmennék dolgozni, amit viszont nem szándékozom, mert szabadon szeretek élni. Heti pár óra alatt a fontosabb dolgokat, pénzezést számlákat el lehet intézni, és a többit lényegében én szabom meg hol, és kivel szeretném tölteni, és milyen tevékenységet folytatok közben. Nem hiszem, hogy annyi nő lenne, akit ez zavar :)
2014. szept. 3. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!