Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal mindent megbeszélün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal mindent megbeszélünk, őszinték vagyunk egymáshoz. Elmondta, múlt éjjel azt álmodta hogy egy másik csajjal szexelt. Lehet hogy jobbra vágyik?

Figyelt kérdés
(akit ismerek,nagy mellü,jó az alakja, szoval egy bomba csajról van szó)és nagyon élvezték. Még nem feküdtünk le, de mostmár félek h mi lesz ha őt fogja a helyembe képzelni mivelh alig vannak melleim és nem vagyok vmi soványság... Inkább őt szeretné az ágyban látni helyettem??? :S (a szex már tervben volt)
2008. aug. 8. 00:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
én is olyankor álmodok más nőkkel mikor már nagyon kivánom a páromtol a szexet annyi külömbségel hogy el meséltem és éjszaka az ágyban meg tehettem vele én is szégyenlős voltam míg rá nem jöttem hogy mit számit ez ha el fogad a másik és jó vele!
2009. júl. 30. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:

na és, én meg azt álmodtam hogy szarvas bébikkel voltam terhes, pedig hidd el eszembe sem volt ilyesmi és nem is vágyom rá :)

az álmok maguktól jönnek, néha olyan dolgok amik nem jöttek össze, amiktől félünk, de néha olyanok, amire nem is gondoltunk, fel se merült bennünk nap közben

álmodtam egyszer olyat, h egy volt évfolyamtársamba voltam szerelmes, álmomban éreztem is h szeretem, és mikor felébredtem, elgondolkodtam a srácon, pedig sosem éreztem iránta semmit, és azóta se jön be a mai napig :)

hiába emlékszem az évekkel ezelőtti álomra, nem jelentett semmit

és szeretem a párom, pedig nekem sem ő az első, és nem kimondottan szerettem első látásra, pedig eddig nálam úgy szokott működni, sőt nem is az esetem, de azóta az eset dolgot is butaságnak tartom

2011. jan. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!