Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti is igy viselkednétek?
van egy 37 éves pasi aki egy átlagos kinézetű,vállalkozása van mellette van még pár bolt ahol nők az eladók.
ez a pasi egy honapig fűz egy nőt (egy gyönyörű arcú,modell alkatú nőt) lényegében a nő kezd ki vele.
Sztán lefekszenek meg már ugy tűnik hosszú kapcsolat lesz belőle,de a pasinál fura dolgok kezdenek jelentkezni.
És inkább a szomszéd boltos csajokkal trécsel és azokkal foglalkozik minthogy a barátnőt és a szexet választaná.Igy a barátnő besokall és vége lesz a kapcdolatnak.
Ja a lényeg, hogy ez a pasi szűz volt eddig!
A pasiktól kérdezem inkább hogy ti mit választanátok?
Miért hinném el, hogy eddig szűz volt? Van rá bizonyíték?
Ez elég nagy naivitás. Van vállalkozása és ha jól értem --bár zavaros-- több boltot is ő vezet, 37 évesen. Bazi valószínűtlen, hogy szűz volt addig.
Vállalkozó, aránylag jól megyeget neki és megd.gja a legjobb nőt az egyik boltban, ha jól értem olyat, akinek ő a főnöke, hát nem meglepő! Ez viszony a főnök és beosztott között inkább, mint kapcsolat. Azután tovább keresgél a következő szexpartnert keresi... Hát nem szép dolog, főleg ha kapcsolatot ígért a szép boltos lánynak! Elég naivnak tűnik a boltos lány, már bocs. Talán azért kamuzta neki a vállalkozó férfi, hogy szűz volt, hogy hátha így nem azt gondolja róla, hogy csak viszonyra kellett és egy volt a tucatnyi viszonya közül...
Bocs, de így látom.
30 F
Egyszerűbben mondva a főnök/vállalkozó sorban szedi "áldozatait" a legszebb boltos lányok között... Teljesen hétköznapi történet. Csak akkor kifogásolható, ha hitegette a lányokat kapcsolattal.
Azután azt kamuzza, hogy szűz volt. Na ez már érdekesebb. Talán ezzel akart valamit kimagyarázni, pl hogy béna volt az ágyban... nem tudom, de kamunak tűnik.
Nem szabad a boltos lányokkal így bánni. Én is ismerek szép boltos lányt, de sajnos nem a barátnőm, (még)! ;) De én nem csapnám őket így be!
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!