Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti is igy viselkednétek?
van egy 37 éves pasi aki egy átlagos kinézetű,vállalkozása van mellette van még pár bolt ahol nők az eladók.
ez a pasi egy honapig fűz egy nőt (egy gyönyörű arcú,modell alkatú nőt) lényegében a nő kezd ki vele.
Sztán lefekszenek meg már ugy tűnik hosszú kapcsolat lesz belőle,de a pasinál fura dolgok kezdenek jelentkezni.
És inkább a szomszéd boltos csajokkal trécsel és azokkal foglalkozik minthogy a barátnőt és a szexet választaná.Igy a barátnő besokall és vége lesz a kapcdolatnak.
Ja a lényeg, hogy ez a pasi szűz volt eddig!
A pasiktól kérdezem inkább hogy ti mit választanátok?
Az én véleményem szerint pedig kihazsnálja a helyzetet! Csajok nem akarok senkit sem megbántani de ha egy pasi pénzes sőt még jól menő vállalkozása is van oda adjátok magatokat nagyon könnyen mert sokan közületek csak a külsőségekre mennek a materiális dolgokat tartják fontosnak a pasiban.Akinek nem inge ne vegye magára ugye.
Ha előtte próbálnátok megismerni amit könnyű szerintem főleg abban a helyzetben ha a csajok a közelében vannak munkaidő közben.
Látjátok,hogy csak a csinos csajokat fűzi s hogyan viselkedik velük.Kérdem én akkor mit vártok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!