Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy mindig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy mindig egy "rosszfiú" mellett kötök ki, akit aztán én javítok meg?

Figyelt kérdés

Csak néhány kapcsolatom volt, mindegyik komoly, hosszabb távú. És mindegyik fiú úgynevezett "rosszfiú" volt. Mindegyikük egyéni eset, de volt h drogost, nagyivót, bajkeverőt, rongálót, stb tereltem jó útra. Nem azért változtak meg, mert én kértem tőlük, hanem mert ők így akarták...értem... Aztán nagyrészt a szakítás után is maradtak a helyes úton. Miért mindig ilyen fiú mellett kötök ki? Akinek "segítségre" van szüksége? Pedig ha választhatnék a jófiú és a rosszfiú között, akkor a jófiúra szavaznék, sokkal jobban összeillenénk... Nem értem, miért alakul mégis mindig így.

21/L

2014. szept. 2. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem javítasz te meg senkit.
2014. szept. 2. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
ti hívtátok a rosszfiú szerelőt..?
 3/9 Kurtz Bickle ***** válasza:
Anyai ösztönök... :-)
 4/9 anonim ***** válasza:
még a drogost értem, de a többi? what f.... shit?oO
2014. szept. 2. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Oh pedig te is tehetsz róla, ne tégy úgy mintha nem.
2014. szept. 2. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, jó útra terelted őket, aha...
2014. szept. 2. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
mennyi hülyeséget összehordtál itt... megjavítani bárkit is?
2014. szept. 3. 07:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Lelki probléma, nem tudatosan választasz párt.
2014. szept. 3. 08:12
 9/9 anonim válasza:
Mi a barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt az elején ő is drogozott meg "rosszfiú" volt verekedett ..mindent csinált.. igazából én semmit nem tettem... ő saját elmondása szerint " a szerelem változtatta meg " :)
2014. szept. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!