Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek papucs vagyok?
Igyekszem mindent megadni a kedvesemnek, szeretem, mindenre figyelek, hogy ne legyen semmiben hiánya. De én többet várnék el tőle.Sosem akarom elveszíteni.
Papucs vagyok?
Első komolyabb kapcs. majdnem egyéves.
22f
Mi az,amit elvárnál tőle,amit most hiányolsz? Miért nem mondod meg neki? Ha szeret gondolom neki is az a legjobb,ha te boldognak érzed magad.
25/L
figyeljen ő is rám, mint én rá.
többet talizzunk.
és kéthetente ha van szex, az már gyakorinak számít. pedig mindig mondja, hogy kívánja, de ritkán tudjuk összehozni. szerintem nagyban rajta is múlna.
mikor együtt vagyunk, pedig nagyon hangosan szokta élveni a dolgokat... szóval, nem értem
Nem vagy papucs.
Alap, hogy figyelsz a másikra és a kedvében akarsz járni akit szeretsz.
Nem vagy papucs.
Az hogy kedves, figyelmes vagy vele EZ ALAP.
Nincs papucs férfi, csak normális és uralkodó fas*kalap.
Nem vagy papucs,csak boldogtalan. A távolság nem olyan hű,de nagy,de persze nem is a szomszéd.Te szoktál menni hozzá? Hol tudtok találkozni? Miből gondolod,hogy a szex gyakorisága rajta múlik?
Nem igazán látni bele a kapcsolatotokba,így tanácsot adni is nehéz.
Szerintem nincs olyan probléma, amit nem lehetne megbeszélni. Szerintem elmondhatod neki, felteheted ezt a kérdést és megkérheted miben változzon. Ha értelmes nőről van szó, nem fog megsértődni, hanem igyekezni fog, hogy a legjobbat nyújtsa neked úgy, mint te neki.
Akkor lennél papucs, ha lesnéd minden kívánságát, nem állnál a sarkadra bizonyos dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!