Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felvállaljam az érzéseimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljam az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Egy csajszival megismerkedtem pár hónapja, de mostanában már nem szoktunk beszélgetni. Pár hete eléggé vissza rá vagyok kattanva, és most azon gondolkodom, hogy leírom neki röviden a szándékomat, hogy sokat gondolok rá, és jó lenne vele együtt. Hülyeség felvállalni az érzéseimet?

20 éves srác

2014. szept. 2. 12:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

de ez szerelem? vagy konkrét szeretet? :D

mármint úgy értem, hogy tisztára tinicsajnak érzem magam érzelmileg, hogy folyton rá gondolok, meg hasonlók. :D

nagyon jó lenne összejönni vele :)

2014. szept. 2. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
ha sokat gondolsz rá, pörögsz 1000-el, alig tudsz aludni...akkor az szerelem lesz :) részvétem :D vigyázz a lila köddel...mert ilyenkor képes az ember nagy hülyeséget csinálni!
2014. szept. 2. 13:04
 13/17 A kérdező kommentje:
a nagy hülyeségekbe mi tartozik bele? :D
2014. szept. 2. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki biztatott, de en azt mondom eloszor talalkozz vele, es kicsit erezd azt hogy o is hasonloan erez, mert ha epp nem vagytok azon a szinten, akkor megijeszheted. Lehet o meg csak ismerkedne, talalkozna kicsit kotetlenebbul, de ha megkapja rogton a nagy szerelmi vallomast, megijed es inkabb nem akar talalkozni, mert o meg nem erzi ezt a nagy elkotelezettseget. Ismerd is ki eloszor, lehet hirtelen megfogott benne valami aztan lehet gyorsan ki is abrandulsz, en mar elovigyazatosabb vagyok, ezzel a hirtelen jott szerelmi erzesekkel. De sok sikert, probalkozz de kicsit lassabban, megismerve.
2014. szept. 2. 13:12
 15/17 A kérdező kommentje:
oké, utóbbi :)
2014. szept. 2. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
hát attól függ milyen vagy...pl ha valaki más ránéz azt megvered...vagy megtudod mi kell neki (drágább dolog mondjuk lakás) és megveszed...persze ezek a legdurvábbak közül kiragadottak...csak, hogy tudd mire számíthatsz :D
2014. szept. 2. 13:14
 17/17 A kérdező kommentje:
nem kirakatr*bancot akarok megszerezni :D :)
2014. szept. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!