Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi,1éve ismerem és nagyon vonz de félek hogy csalódni fogok, nem tudom az érzéseimet hova tenni és hogy mi ez, szerelem, vágy, szex?
Hát pontosan mitől félsz? Én terápiára mennék, szoktam járni Hellinger-féle családállításra meg kineziológushoz, SVT-re. Ezek pont erre nagyon jók.:)
Sokszor semmi köze a szituhoz az érzéseknek, és az érzés eredetét lehet megszüntetni, feloldani. Itt most van egy szerelmi életet zavaró tényező (illetve kettő is van, a félelem a csalódástól és a féltékenység), ezt jó lenne megszüntetni.:)
Valószínűleg mert
1. a viselkedése, személyisége idézi fel
2. jobban kötődsz hozzá, mint másokhoz.
6: És ezen kívül van még a méhben elvesztett ikertestvérrel kapcsolatos veszteségérzés/elvesztéstől való félelem is.
Sokan félnek intim közelségbe kerülni valakivel, mert azt érzik, hogy rossz vége lesz.
Ha nem is lenne rossz vége, akkor tudattalanul elmarják maguk mellől a kedvest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!