Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad szeretnem. Mit tegyek? Hogy fojtsam el az érzéseimet?
Beleszerettem valakibe, akit nem lehet szeretnem... És nem tudom, hogy "szeressek ki" belőle.
Ráadásul napi kapcsolatban vagyok vele, mások előtt eljátszom a barátnőjét és ez így nagyon nehéz. De én nem szerethetem őt.
Már bocsi, de ez olyan, mintha egy vaknak azt mondanád, hogy lásson... :)
Tudom, hogy milyen ember, miket tett/tesz folyamatosan, mégse megy az, hogy ne szeressem.
Na épp ez az, megmondtad a frankót. Vitát le is zárhatjuk.
Elvakult vagy, minek beszéljünk neked.
Mindig ki fogsz találni valamit, amivel cáfolhatsz.
Az olyannak, mint te, feleslegesen érvel az ember.
88%-os, rontsd máshol a levegőt a válaszaiddal, köszi! :)
Jobb volt, mikor utáltam, vagy semmit nem éreztem iránta.
Azért vagyok hivatalosan a barátnője, mert neki kellett valaki, aki nem hozza kellemetlen helyzetbe mások előtt (család, barátok, beosztottak, üzlettársak, stb), nem érdekli, hogy miket csinál másokkal és így a szülei sem piszkálják, hogy mikor lesz normális kapcsolata.
Nekem pedig szükségem van a pénzre és elég sokat fizet (nincs szex, meg semmi ilyesmi).
Az igazság fájdalmas dolog, főleg ha úgy áll hozzá az ember, mint te.
Ja, és pénzért szolgáltatást nyújtasz csupán a személyeddel?
Erre majd ír más neked szépet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!