Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, megtaláltam életem párját, de nem tudom elképzelni hogy ne legyek többé szingli. Miért?
21 éves vagyok. Sztem még elég fiatal, egyetemre járok, bár sosem voltam az a nagy bulizós, pasizós fajta, de azért jól esett néha-néha kirúgni a hámból. Most viszont úgy érzem, megtaláltam életem szerelmét, és ő is így érzi, valószínűleg hamarosan meg is kéri a kezemet. Tudom, semmit sem kell elkapkodni, de ő már ezt szeretné, és mivel én is totál oda vagyok érte, én is szeretném. Ami zavar, hogy egyszerűen nem tudok belegondolni, h ne legyek már szingli, ne pasizhassak, ne flörtölgessek, stb. Sosem volt egyéjszakás kalandom, nem is kavargattam, csak komoly kapcsolataim voltak. Nem tudnék "riba*cként" viselkedni, mégis vonz ez a dolog. Hogy is van ez? :D
21/L
szegény srác :( rossz vagy.
és akkor még reménykedjek, hogy találok bárkit is komoly kapcsolatra? én feladom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!