Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a társadalomnak és a médiának az az érdeke, hogy szinglik maradjunk, mert a szingli életben több pénz van?
Lehet kicsit összeesküvés elmélet szaga van, de gondoljunk csak bele mibe van a pénz hát a szinglisségben.
Csomó társkereső nagyot kaszál ezzel, szórakozóhelyek, vendéglátó ipar és szinte minden termékre nagy hatással van, mert a kapcsolat elején egy férfi egy nőre általában költ, de kapcsolatban, pláne hosszabb kapcsolatban ez már nem annyira jellemző.
de egy párkapcsoalt is lehet jövedelmezö mert a csaj házat akar gyereket az meg rengeteg beruházás...
Szóval hülyeség az egész :D
sőt, ha egyedül lakik 2 ember, összesen a rezsi is több
tuti direkt csinálják, csak emiatt van az egész
mielőtt elhiszed, természetesen nem gondoltam komolyan
nem fognak emiatt direkt kicseszni az emberekkel, anélkül se találnak sokan párt
így is van belőle nekik elég pénzük
Konkrétan nem pénzügyi okok miatt érdeke a médiának és a kormánynak ez.
Az alapvető indok az hogy a családi kötelék a legerősebb, minél nagyobb ez a kapcsolatlánc annál inkább összebirnak fogni. Na most a rendszernek nincs szüksége erre.
Nekem nem így tűnik pont most görcsölnek a népesedési kerekasztalnál h nincs gyerek és lehet majd kevesebb nyugiját kapsz.
Ha arra gondolsz h a szinglik többet fogyasztanak és jó munkaerők az igaz. Ugyanakkor nem hiszem h a "társadalomnak" érdekében áll a szinglisség.
Pl én fél életembe azt hallgatom h biztos meleg vagyok h nincs b nőm meg mi az h nem akarok gyereket.
Ha ez annyira elfogadott lenne akkor békén hagynának.
Ehhez késet mi van állandóan kapom az ívet h "Nincs kacsoltatod akkor magányos leszel"
Francokat 1-et leszámítva sose volt, még sincs semmi bajom. És arra áldozom a drága időm és pénzem amire ÉN akarom. Szerintem szinglinek lenni a lehető legjobb, de én azt tapasztaltam h a társadalom nem így látja.
Szerintem a párkapcsolatban, házasságban van több pénz. Főleg a gyerekvállalás miatt.
Aki szerint meg szinglinek lenni jó annak gőze sincs arról milyen igazi boldog kapcsolatban/házasságban élni. Szóval tapasztalat nélkül nem kéne ilyen kijelentéseket tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!