Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járni akar velem vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járni akar velem vagy csak tesztel?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel eddig 2szer jártam. (álltakában összevesztünk és ő szakított) Most ismét felbukkant az életemben és a hétvégén sokat voltunk együtt. Én szerelmes vagyok belé és ő is szerelmes belém. Azt mondta 3 napja, hogy találkozgassunk, töltsünk el együtt kis időt mert nem akar belerohanni egy kétes kapcsolatba .

A 3 nap alatt számtalanszor csókolóztunk, ölelgettük egymást és símogattuk egymást. Érzem a tüzet benne, hogy még mindig szeret engem. Én megveszek érte és bizakodom, hogy most jobb lesz minden. Egymásnak lettünk teremtve viccen kívül és ezt ő is tudja, mindig mondja h. én voltam a legjobb és én viselkedem vele a legjobban. Ma azt mondta h. töltsünk el több időt de félek hogy pofára ejt.

Szerintetek tényleg járni akar és csak gondolkodik vagy csak "szívat"? A válaszokat előre is köszönöm.

2010. jan. 17. 11:57
 1/4 anonim válasza:

Igazából velem is történt már hasonló, én voltam a lány aki azt kérte várunk még mielőtt kimondjuk. Ezt nem azért teszi, mert szivat, vagy bármi hasonló, egyszerűen csak fél a kapcsolattól, és idő kell még neki.

Ha szereted akkor várj még rá, ha tényleg fontos neked, mást úgysem tudsz tenni, mint segíted eloszlatni ezáltal a félelmeit.

2010. jan. 17. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem nem szívat..de az szar h veszekedés miatt szakítottatok mert egy kapcsolatban lehetnek veszekedések sztem.
2010. jan. 17. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kéne egy ilyen nő...:)
2010. jan. 17. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy meggyőzöm, hogy igenis megéri velem lenni. Arra gondoltam elviszem ide oda virágot veszek neki, udvarlok. Szerintetek?
2010. jan. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!