Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan férfiak, akiknek nem a piálásból áll az életük?
Léteznek :) Szóval inkább csak te fogod ki az ilyeneket.
34F
minek tartod még el a malacot? Igen, vannak, ahogy kevés normális nő, ugyan úgy van egy kevés normális pasi is. Én pl. munkamániás vagyok éjjel nappal vágok (videót):)
19/f
Hát az én korosztályomba valahogy osztályon belül mindig az a téma hogy ki hogy b@xott be (mármint a "menőknél"), és személyszerint nem bírom ezt a "bulizást" amit ezek letolnak (csak a szokásos "öntudatlanra iszom magam amig 3-an megduhnak aztan masnap azzal vágok fel hogy nem emlékszek semmire".
Szóval nem az én világom:D
Sokan csezegetnek érte, de nem igazán érdekel.
17F
Nekem volt már több kapcsolatom is, de egyik sem volt részeges. Egy vagy kettő néha többet ivott a kelleténél, ez igaz, de semmiképp se ebből állt az életük. De mondom a többség sose, talán még alkoholt is alig ittak, max alkalmanként. Sőt még nem is cigiztek...
Szerintem neked nincs szerencséd.
29n
Létezik.
Én pl.: napi 10-12 órát vagyok gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!