Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális, kedves velem egykorú lányok, akik nem külsőről ítélkezik? 18/F
Két hete és már nem bírod? Akkor te társfüggő vagy.
A külső pedig igenis számít. Akit nem érdekel hogy nézel ki azzal valami gond van.
nekem csak a belső számit. és nics velem semmi baj.
pusztán csak ki tünök a tömegből amit sokan nem birnak.
van egy olyan lány aki a belsőt nagyon tudja értékelni mert az a leg
fontosabb h nem csak külsőleg légy ember ha nem belüről is az
légy aki ezt nem nézi az belüről nem ember.
Nem csak a belső, a külső is számít bárki bármit is mondjon! Én is ezt hirdettem annó, de azóta tapasztalatból tudom, hogy ez nem igaz. Van , hogy hiába kedves a másik, akkor sem tudsz túllépni valamely külső tulajdonságán, akkor sem ha ezerrel próbálsz, sajna.
Az meg, hogy 2 hete nincs barátnőd.... van akinek évekig nincs. Nem kell ezen elkapkodni semmit, majd jön az Igazi, de minél görcsösebben keresed, annál később fog ez bekövetkezni.
Nincs annál szánalmasabb szerintem egy lánynak, mint amikor így lát egy fiút, persze, hogy menekülnek.
Szóval inkább legyél vidám, járj társaságba és örülj a fiatalságnak, azzal hamarabb megtetszel valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!