Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ebben a helyzetben?
jelen
párom levelezőn másoddiploma,ami pénteken estig van,szombat egész nap,hétközben meg melozik fél5ig,utána tanul,vasárnap szintén tanul,ugyhogy ilyenkor péntek este nálam alszik,szombat reggel tőlem megy suliba,meg szombat este nálam alszik,és vasárnap reggel megy haza...ébren szinte nem is vagyunk együtt csak fürdés kaja erejéig,mert mire ideér,addigra nagyonfáradt:(
Iratkozz be Fürgeujjak tanfolyamra!
Egyébként meg viccet félretéve, miért lenne ez olyan angy baj. Főleg, ha idővel változik. Túl lehet azt élni. Ha meg vannak barátok, akkor mi a probléma, velük is ellehetsz.
Hát én abszolút megértelek,nagyon nehéz..Mi most többhónapnyi heti több együtt alvás után,5 napit nem találkozunk egyáltalán,és már most készen vagyok!Légy erős,és biztos hogy miattad is csinálja,hogy meglegyenek az anyagi körülményeitek!Gondolj erre.Na meg addig lehet szépeket telefonálni,sms-ezni,mms-ezni:P
Mi a párod munkája?
én mikor összejöttem a párommal szerdai nap volt,csütörtökön (vagyis másnap) elment fél évre küföldre dolgozni.nagyon hiányzott de az alatt az egy nap alatt totál egymásba szerettünk.fél év után haza jött és egy évig itthon dolgozott,tök jó volt.el vett feleségül még fél évig itthon volt és elment külföldre ahonnan 3 havonta jár haza.nem könnyű de ki kell bírjuk.én azt mondom ha igazán szeretünk valakit ki bírunk bármit idővel úgyis meglesz a jutalma. ja és hogy tetőzzem a sztorit most itthon volt október óta mert télen nincs melójuk,megtudtuk hogy babánk lesz és februárba meg mennie kell vissza.de sajna ha meg akarunk élni akkor még egy pár hónapig muszáj kint dolgoznia.a baba miatt úgyis kell majd közelebbit keresnie.szóval szerintem kitartás.lehet nagyon szerelmesnek lenni és lehet jó párkapcsolatot élni kevés találkozással is csak meg kell érteni mit miért csinálunk.nekünk pl isteni áldás az msn mert mikor hazaért munkából kint külhonban lógtunk az msn-en és dumcsiztunk volt hogy azt se tudtuk már mit mondjunk de olyan jó volt hogy valahogy kapcsolatba tudunk kerülni.nem tudom tudtam e segíteni nekem a férjem az elsö férfi az életemben és a rengeteg találkozás ellenére is nagyon szeretem és boldog vagyok vele.és nagyon várom azt az időt hogy legyen annyi pénzünk hogy elég legyen egy itthoni keresete is és ne kelljen távol lennie.
bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett remélem segít a történetem.szerintem ha szeretünk valakit akkor ki lehet bírni mindent.
kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!