Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izaa01 kérdése:

Nem akarom megcsalni de a másikkal se akarom megszakítani a kapcsolatot mit csináljak? :/

Figyelt kérdés
Van egy párom 10 hónapja vagyunk együtt de nem élünk együtt heti egyszer ha látom mert sokat dolgozik. Életemben egyszer csaltam meg egy nálam idősebb sráccal aki itt lakik tőlem 3percre és elkerülhetetlen a találkozás. Most újra nagyon jóba lettünk nincs köztünk semmi de régebben volt. Nagyon szeretem a barátomat nem tudom mit csináljak? A barátomat heti 1x látom őt meg minden nap és elég sok időt töltünk együtt.
2014. aug. 30. 13:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az egyik oka az,hogy 11évvel idősebb a másik pedig,hogy a barátomat nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni ő is megért és figyel rám csak nagyon kevés időnk van együtt lenni !!!
2014. aug. 30. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:

"először is szerintem egy fánál és a szomszéd papinál többet jelent egy olyan ember akivel régen volt viszonyom és egyébként nagyon jó lelkitársam . nem feküdtem le vele amióta van barátom az még régebben volt és amúgy tudja a párom hogy megcsaltam vele. de az csak csók volt.. és még a kapcsolatunk elején volt nem most!!! nekem csak az a bajom hogy mivel elkerülhetetlen a találkozás ezért többet vagyok vele mint a barátommal és ő az aki megért és szinte már többet tud rólam mint a saját párom."

Ettől a logikától megyek a falnak komolyan. Lelki társad, megért, csókolóztatok, többet vagy vele mint a pároddal. Komolyan itt mi a kérdés? Hányingerem van ettől a viselkedéstől, olyan nincs, hogy nem tudod elkerülni a találkozást, meg lehet vele szakítani a kapcsolatot a baráti körből ki lehet lépni, csak neked nem ér annyit a pasid hogy megtedd. Ennyi. nem mondom, hogy áldozd fel a barátaid meg a szociális életed a kapcsolatodért, de már érzelmileg olyan katyvaszban, vagy hogy döntened kell különben valaki durván sérülni fog. Én azt javaslom szakíts a jelenlegi pároddal, láthatóan nem jelent neked annyit mint a másik. a döntés a tied, de ideje tisztába tenni a dolgokat.

Ui: többek közt az ilyen viselkedés miatt van sok pasi rossz véleménnyel a nőkről, te is érzed, hogy nem lesz ennek jó vége. ne bánts olyasvalakit aki nem érdemli meg.

2014. aug. 30. 14:53
 13/16 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem a jelenlegi páromat de tényleg elkerülhetetlen a másik sráccal a találkozás hisz majdnem szomszédok vagyunk és a baráti körömből nem szeretnék kiszállni 3éve csak rájuk számíthatok és 10hónapja ugyebár a barátomra is de őt nagyon keveset látom és nagyon rossz:S
2014. aug. 30. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Inkább a problémát kellene.megoldani. A barátoddal beszéld meg, hogy találkozzatok többet, mert neked több kell, és ha nem így lesz hosszabb távon tönkreteszi a kapcsolatotokat.

Ha tényleg többet ér a barátod emennél a másiknál, akkor meg, ha összefuttok is letereled a másikat... A saját érdekedbe.

Ha pedig nem, akkor döntsd el mit akarsz. Annak oka van, ha nem akarod megszakítani vele a kapcsolatot. A barátoddal szembe.ez nagyon nem korrekt, sőtt...gerinctelen.

2014. aug. 30. 15:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel dolgozik nem tudunk többet találkozni már próbáltam erről beszélni vele.a másikkal azért nem tudom és nem is szeretném megszakítani a kapcsolatot mert nagyon jó vele beszélgetni ugyanúgy látja a világot ahogy én és a baráti körömbe ő is benne van ...nem tudom megoldani hogy 6emberrel ő azért ne találkozzon mert én is ott vagyok és én sem szeretném nélkülözni a barátaimat azért mert ő ott van !
2014. aug. 30. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz rá nemet mondani, akkor inkább hagyd ott a barátodat. Nem érdemli meg, hogy hülyítsék.

Csak magadnak keresed a kifogásokat, hogy ezért nem meg azért nem. A barátoddal szembe ez nem fair. A barátod, ha tudna erről a másikról, és hogy ennyire kötődsz hozzá, már rég kidobott volna.

Nem ér ennyi áldozatot neked a kapcsolatod. Ezt már most elszúrtad. Az előző voltam.

2014. szept. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!