Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megcsalni de a másikkal se akarom megszakítani a kapcsolatot mit csináljak? :/
"először is szerintem egy fánál és a szomszéd papinál többet jelent egy olyan ember akivel régen volt viszonyom és egyébként nagyon jó lelkitársam . nem feküdtem le vele amióta van barátom az még régebben volt és amúgy tudja a párom hogy megcsaltam vele. de az csak csók volt.. és még a kapcsolatunk elején volt nem most!!! nekem csak az a bajom hogy mivel elkerülhetetlen a találkozás ezért többet vagyok vele mint a barátommal és ő az aki megért és szinte már többet tud rólam mint a saját párom."
Ettől a logikától megyek a falnak komolyan. Lelki társad, megért, csókolóztatok, többet vagy vele mint a pároddal. Komolyan itt mi a kérdés? Hányingerem van ettől a viselkedéstől, olyan nincs, hogy nem tudod elkerülni a találkozást, meg lehet vele szakítani a kapcsolatot a baráti körből ki lehet lépni, csak neked nem ér annyit a pasid hogy megtedd. Ennyi. nem mondom, hogy áldozd fel a barátaid meg a szociális életed a kapcsolatodért, de már érzelmileg olyan katyvaszban, vagy hogy döntened kell különben valaki durván sérülni fog. Én azt javaslom szakíts a jelenlegi pároddal, láthatóan nem jelent neked annyit mint a másik. a döntés a tied, de ideje tisztába tenni a dolgokat.
Ui: többek közt az ilyen viselkedés miatt van sok pasi rossz véleménnyel a nőkről, te is érzed, hogy nem lesz ennek jó vége. ne bánts olyasvalakit aki nem érdemli meg.
Inkább a problémát kellene.megoldani. A barátoddal beszéld meg, hogy találkozzatok többet, mert neked több kell, és ha nem így lesz hosszabb távon tönkreteszi a kapcsolatotokat.
Ha tényleg többet ér a barátod emennél a másiknál, akkor meg, ha összefuttok is letereled a másikat... A saját érdekedbe.
Ha pedig nem, akkor döntsd el mit akarsz. Annak oka van, ha nem akarod megszakítani vele a kapcsolatot. A barátoddal szembe.ez nagyon nem korrekt, sőtt...gerinctelen.
Ha nem tudsz rá nemet mondani, akkor inkább hagyd ott a barátodat. Nem érdemli meg, hogy hülyítsék.
Csak magadnak keresed a kifogásokat, hogy ezért nem meg azért nem. A barátoddal szembe ez nem fair. A barátod, ha tudna erről a másikról, és hogy ennyire kötődsz hozzá, már rég kidobott volna.
Nem ér ennyi áldozatot neked a kapcsolatod. Ezt már most elszúrtad. Az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!