Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után érdemes minden kapcsolatot megszakítani az exel?
Az exemmel én szakítottam pl. hosszú-hosszú évek után. Én is felnéztem, sőt még a mailbe is kb. 3x. De nem akartam vele hosszan beszélni. Általában ő hívott. Viszont határozott volt mindkettőnknek a szakítás véleménye. Ő akart még azért vissza engem, hogy pl. a szabadidőnket töltsük együtt (nem arra gondolok). Viszont jobbnak láttam, hogy csak max. hébe hóba beszélünk, ha épp aktuális - szükségszerű valami miatt.
Nekem nem ismerősöm fb-on, mivel ő utálja az ilyet. Majd alábbhagy az érzés, hogy nézegesd. Habár attól is függ, hogy hány éves vagy.
jah és sose törölném a fb-ról ha ismerősöm lenne. Nem azért, mert érzek iránta - mert ez nem igaz. De meg kell hagyni, hogy bármilyen is volt a kapcsolat békében váltunk el. Ki tudja, hátha egyszer valamiért fontos lesz (munka, ügyintézés stb...). Különben is nem haragszok rá, bár eléggé bunkó volt olykor. De az ember az ilyenekre megpróbál nem emlékezni. CSAK A SZÉPRE, MAX. különben tönkretenné magát.
30+
Én nem bírtam elviselni, hogy láttam. Rögtön feljött ezer emlék nekem (akármekkora bunkóság is) le kellett törölnöm őket ahhoz, mert folyamatos fájdalom lett volna...Ha nem láttam őket nem gondoltam rájuk és így tovább tudtam lépni.
Persze megkaptam én is sokszor tőlük, milyen bunkó vagyok meg attól még ismerősök vagyunk bla bla bla. Valahol igazat is adok neki, de én elmondtam hogy nekem ez csak így megy sajnos. De pont a napokban jelölt be az ex és visszajelöltem nem mondom hogy kellemes lesz látni a képeit az új nőjével mert a mai napig gyomorgörcsöm van de csak az emlékek miatt mert nagyon szerettem. Nálam ez a fokmérője annak, hogy túl vagyok-e rajta. Ha elviselem, hogy látom, beszélünk és nem fáj nem akarok szabadulni az érzéstől akkor kellő távolságba került akkor tudom, hogy lezártam magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!