Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szexkapcsolat miatt egy fiú képes kilométereket utazni egy lányért?
Figyelt kérdés
Valahogy nem hiszem hogy egy fiú hátsó szándék nélkül, nem szexkapcsolat miatt képes sokat utazni egy lányért.2014. aug. 30. 13:31
3/17 anonim válasza:
Képes lennék. Persze, normál kapcsolat miatt.
4/17 anonim válasza:
Reménykedik egy normál kapcsolatban a srác, azért simán képes.
5/17 anonim válasza:
rendes kapcsolat? sima barátság? vagy családtag?
6/17 A kérdező kommentje:
Hát valahogy nekem ezt nehéz elhinni.
2014. aug. 30. 13:37
7/17 anonim válasza:
Egy szerelmes fiú egy hegyet képes elhordani a leányzó kedvéért,persze a szex lehetősége mindig ott van az agyában,de ez természetes dolog.
8/17 anonim válasza:
nehez elhinni mert lany vagy!!MI NEM VAGYUNK ENNYIRE....AHHH MIND1 :/
9/17 anonim válasza:
Én több mint 20km-t vonatoztam egy csajért aki nem érdemelte meg.(Persze ezt csak később tudtam meg)
10/17 anonim válasza:
Értem 80 km-t utazott a volt barátom. Persze én is megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!