Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szeretői viszony? Vagy szexkapcsolat?
Nem volt még ilyenben részem...eddig.
Azt hittem, hogy csak találkozunk szex és kész. Közben az egész olyan mintha tényleg együtt lennénk legalábbis abban a pár órában. Sétálgatunk, ölelkezünk, csókolózunk olyan mintha egy rendes randi lenne. Van olyan találkozó amikor semmi szex nem történik csak jól érezzük magunkat, beszélgetünk...
A srác közölte hogy neki nem fér az életébe bele egy kapcsolat, de ha jól veszem ki amit mond én vagyok az egyetlen akivel találkozgat.
Érdemes bizakodnom hogy lehet ebből kapcsolat?
(24 és 29 évesek vagyunk
szóval tulajdonképpen jártok, csak nem mondjátok ki
ha nem akar elköteleződni lehet nem is akarja később se, de ha neked ez így már megfelel, akkor maradjon így
Az idejét nem ő osztja be. Benne van olyan dolgokban amikről jobb nem tudni. Amikor megkérdezem hogy holnap látlak? Azt mondja nem tudja mert lehet 200kmrel messzebb lesz.
Régóta nem volt normális kapcsolatban pont ezek a dolgok miatt. Nem hiszem hogy nem akár egy 30éves pasi egy normális nőt magának legalábbis ebben bízom. Főleg mivel nem csajozik össze vissza nem a nőügyei miatt nem akar kapcsolatot.
De a sötét dolgai miatt lehet ha akarna se tudna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!