Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megöltek lelkileg. Mikor fog már elmúlni ez az érzés?
Kérem, valaki segítsen nekem!
Mit tegyek, hogy jobb legyen?
Egy elveszett 18 éves lány
Szia!
Hasonló gondokkal küzdök, ha van kedved, írj.
18L
Nem értem a világot..
Talán rossz korba születtem..
Tipikus fehér pi€sa.......
Itt hisztizik, de azt nem mondja el, hogy mi a baja, a figyelem középpontjába akar kerülni. Gondolom egy halom nyáladzó fiúcska már rád is írt, hogy az ál-szimpátiájukkal közelebb kerüljenek egy pinához, mert életükben eddig csak egyet láttak, azt is akkor, amikor kijöttek belőle. Persze te ezt tudod, épp ezért fogod nekik majd megmondani, hogy nem kapcsolatot keresel és élvezettel gondolsz arra, hogy a monitor túloldalán ülő szerencsétlen gyereknek milyen gyönyörűen fújtad el a rózsaszín felhőit, amik abból fakadtak, hogy talán összejön neki végre egy csaj. *taps*
Gratulálok, lelki dekonstruktőr mesterként elismerlek, én is hasonló sportot űzök, csak nagyobb hatékonysággal.
Olyan emberekkel beszélgettem a kérdésem kiírása során, akik próbáltak nekem tanácsot adni, segíteni szerettek volna. Köszönöm nekik..
Téged meg lesz@rlak, gondolj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!