Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék összejönni egy sráccal csak nem tudom mit mondjak neki?! (Bővebben lent) 13/L ( a srác is 13)

Figyelt kérdés

Idén kerültünk egy osztályba.. Egy idő után elkezdtünk MSN-en beszélgetni. És már valahogy éreztem hogy tetszem neki, és egyszer szóba került ez a téma, megkérdeztem tőle, mondjuk elég félénken de megmondta hogy én, és én is megmondtam neki hogy nekem meg ő.. Azóta is beszélünk suliban is meg MSN-en is.. És többször köszönt el úgy hogy puszi és akkor én is mindig mondom neki hogy puszíí.. Volt már olyan megjegyzése hogy jó seggem van.. A suliban is eléggé figyeli hogy milyen szinű tanga van rajtam.. Nem tudom hogy akar-e velem járni vagy nem?! Kérdezzem én meg tőle vagy ne?! Hosszabb kapcsolatot szeretnék, ő is egy elég komoly srác csak nem tudom hogy mit mondjak vagy hogy egyáltalán én kezdeményezzek-e..

A válaszolóknak előre is köszíí.. (L)

2010. jan. 16. 22:51
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
17:32-es vagyok:odamész megkérdezed ennyi
2010. jan. 19. 06:24
 52/54 anonim ***** válasza:

Na mi lett??

az előzős vagyok :)

2010. jan. 20. 21:37
 53/54 A kérdező kommentje:

semmi nem lett..

sulin belül és suli környékén nem fog menni :S

2010. jan. 22. 14:07
 54/54 anonim ***** válasza:
sztem nem te érdekled, hanem a tangád
2010. júl. 8. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!