Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni egy sráccal csak nem tudom mit mondjak neki?! (Bővebben lent) 13/L ( a srác is 13)
Idén kerültünk egy osztályba.. Egy idő után elkezdtünk MSN-en beszélgetni. És már valahogy éreztem hogy tetszem neki, és egyszer szóba került ez a téma, megkérdeztem tőle, mondjuk elég félénken de megmondta hogy én, és én is megmondtam neki hogy nekem meg ő.. Azóta is beszélünk suliban is meg MSN-en is.. És többször köszönt el úgy hogy puszi és akkor én is mindig mondom neki hogy puszíí.. Volt már olyan megjegyzése hogy jó seggem van.. A suliban is eléggé figyeli hogy milyen szinű tanga van rajtam.. Nem tudom hogy akar-e velem járni vagy nem?! Kérdezzem én meg tőle vagy ne?! Hosszabb kapcsolatot szeretnék, ő is egy elég komoly srác csak nem tudom hogy mit mondjak vagy hogy egyáltalán én kezdeményezzek-e..
A válaszolóknak előre is köszíí.. (L)
Szerintem XD
"figyeli hogy milyen szinű tanga van rajtam"
most vagy én vok leragadva vagy télleg má a 13 éves lányok itt tartanak ? o_o"
Első válaszoló !
13 évesnek ? xD te normális vagy testvér >.<
Az unokatesom 12 ésmá 68D-s kell neki ! >.<
a hugomnak meg 80D -s xD
Hát már a fejlődés is megnött XD
"ő is egy elég komoly srác"
Képzelem mennyire komoly lehet,ha azt mondogatja neked,hogy milyen jó segged van,és a tangádat bámulja egész nap! :D (És amúgy WTF? Egy 13 éves kislánynak minek a tanga?! :D Jézus úristen! :D)
1.Hát.. Jó melleim vannak xD
Nem vagyok R*banc h kamerán olyan dolgokat mutogassak.
2. Ugy Látszik.. :D Több megjegyzést kaptam már a seggemre.. xD "Nézd már mijen jo segge van" ilyesmik..
Hát az ugy volt hogy minden nap megnézi milyen szinű és mondja h szép lila :D:D Meg ilyesmik..
Csak nem tudom mi legyen hogy mitmondjak neki lécci segítsetek..
Azért nézzél körül már a 12 évesek is tangában rohangálnak..
ÉS megköszönném ha komoly dolgokat írnátok és komolyan segítenétek..
Nem ilyen perverz válaszokra gondoltam... De azért kösz..
Szeretnék vele összejönni csak nem tudom hogyan lécci segítsetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!