Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék összejönni egy sráccal csak nem tudom mit mondjak neki?! (Bővebben lent) 13/L ( a srác is 13)

Figyelt kérdés

Idén kerültünk egy osztályba.. Egy idő után elkezdtünk MSN-en beszélgetni. És már valahogy éreztem hogy tetszem neki, és egyszer szóba került ez a téma, megkérdeztem tőle, mondjuk elég félénken de megmondta hogy én, és én is megmondtam neki hogy nekem meg ő.. Azóta is beszélünk suliban is meg MSN-en is.. És többször köszönt el úgy hogy puszi és akkor én is mindig mondom neki hogy puszíí.. Volt már olyan megjegyzése hogy jó seggem van.. A suliban is eléggé figyeli hogy milyen szinű tanga van rajtam.. Nem tudom hogy akar-e velem járni vagy nem?! Kérdezzem én meg tőle vagy ne?! Hosszabb kapcsolatot szeretnék, ő is egy elég komoly srác csak nem tudom hogy mit mondjak vagy hogy egyáltalán én kezdeményezzek-e..

A válaszolóknak előre is köszíí.. (L)

2010. jan. 16. 22:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Nem megjegyzéseket kértem hanem segítséget.. De azért kössz..
2010. jan. 18. 17:11
 42/54 anonim ***** válasza:

TI perverz állatok:)

Ennyi 13 éves van itt?

am. én is annyi vagyok.

"A válaszolóknak előre is köszíí.. (L)"

Ne minket szeretgess hanem azt a fiut:)

2010. jan. 18. 17:19
 43/54 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tudom ki vagy.:P

Bp-s vagy???

2010. jan. 18. 17:22
 44/54 A kérdező kommentje:
... :D
2010. jan. 18. 17:24
 45/54 anonim ***** válasza:
ez igent jelent :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. jan. 18. 17:31
 46/54 anonim ***** válasza:

TI perverz állatok:)

Ennyi 13 éves van itt?

am. én is annyi vagyok.

Ne minket szeretgess hanem azt a fiut:)

Lehet hogy tudom ki vagy.:P

Bp-s vagy???

Mindkettő válasz én vagyok

2010. jan. 18. 17:32
 47/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok BP-i. Kecskeméti vagyok..
2010. jan. 18. 17:47
 48/54 anonim ***** válasza:

Kecskeméti vagy és más városban lakik:D

Igazság szerint fogalmam se volt róla ki vagy.de ha Bp-s lettél volna és más városba lakik az fura lett volna főleg hogy csak7.esek vagytok:)

bár én is 7.-es vok de ez mellékes:)

2010. jan. 18. 17:50
 49/54 anonim ***** válasza:

Bár ha jobban meggondolom ha tényleg olyan "jó csaj" vagy akk engem is szeretgethetsz xD

2010. jan. 18. 17:51
 50/54 A kérdező kommentje:

17:51 HaHaHa...

Inkább komoly válaszokat kérek..

2010. jan. 18. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!