Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy találtok egy olyan embert, aki nem csal meg, nem árul el és tényleg szeretni fog úgy, ahogy vagytok?
Nem hiszek.
(Nem vagyok szerethető.)
A párom ilyen. Mindennél jobban szeretem.
A megkeseredett emberek persze, hogy így vélekednek. Ha harmónia, szerelem, megértés, közös érdeklődés, közös célok és világnézet van, igen, ez létezik :)
Illetve, ha az ember intelligens emberekkel ismerkedik, illetve az ismerkedésnél odafigyel az értékrendre, azt nem csalhatják meg... A megcsalás az erkölcsileg nulla, a továbblépéshez gyáva, béna emberek szokása.
Igen van ilyen ,csak írtó nehéz megtalálni :/
De nekem nagy nehezen sikerült és már több mint egy éve melettem van :)
Persze. Hittem benne. Vele vagyok már lassan 9 éve.:)
És miért gondolom így? Tapasztalatból.:)
7-es, nem igen értem, mi ezzel a problémád... Miért ne lehetne olyan embert találnia bárkinek, akivel mindez stimmel? Nem tudom, hogy elvált vagy, vagy megaláztak, vagy csak még sosem volt normális kapcsolatod, de lehet még, bármikor..
Szerintem ne ásd el magad negativitásba süllyedéssel.
Sajnos nem, mindenki egyedül marad :(
Fordítok:
Szerintem de, van ilyen és meg is lehet találni. Hittem, kaptam, tapasztaltam, jó is volt, rossz is volt, felnőttem, és még mindig hiszek!
I don't like Christmas nevű felhasználó pedig ne beszéljen butaságokat, mindenki szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!