Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszaállhat minden úgy, ahogy ezelőtt volt? Hogyan viselkedjek?
Még jó, hogy elvesztette a lelkesedését, ilyen rövid idő alatt összevissza változtatod az álláspontodat, szüntet kérsz stb.
Csak saját magát óvja, senki sem szereti ha úgy bánnak vele mint egy játékszerrel, amikor kell, akkor előveszi az ember, ha meg éppen nincs hozzá kedve akkor a sarokba dobja.
Próbálkozni lehet de én azt gondolom, hogy a legjobb esetedben, hogy a lelkesedésedet kicsit letöröd. Ha úgy is adod elő ahogyan gondolom, csak kósza reményeket ébresztesz az emberekben.
Ha hangulatember vagy és nem stabilak az érzéseid akkor inkább ne mondj semmit az a legjobb.
Amúgy másfél hónap olyan rövid időtartam, hogy tulajdonképpen említésre sem méltó.
Ha olyan nagyon összeilletek akkor mitől csappan meg a lelkesedésed annyi idő után amennyi idő után egy átlag párkapcsolatban még javában élvezik egymás társaságát az emberek minden lehetséges percben?
Persze ennyi idősen mint amennyi te vagy nem feltétlenül kell célnak tekinteni valami hosszútávú kapcsolatot, úgyhogy csak a tisztázás végett írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!